Ο διάσημος Τούρκος σεφ, Salt Bae, έγινε viral ξανά, όχι για τις μαγειρικές του ικανότητες, αλλά για τους λάθος λόγους.

Έξι Αμερικανοί που ήθελαν να πάει στο τραπέζι τους, αλλά δεν είχαν κάνει μεγάλο λογαριασμό, παρήγγειλαν τον gold καπουτσίνο, ο οποίος κοστίζει 72 ευρώ.

Το νέο του εστιατόριο στο Λονδίνο έγινε αντικείμενο αρνητικού σχολιασμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα τελευταία 24ωρα, για τις εξωπραγματικές τιμές του, όπως τα 50 ευρώ για τέσσερα Red Bull ή την «χρυσή» μπριζόλα των 740 ευρώ.

Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που οι χρήστες του Twitter το βάζουν στο στόχαστρο, όπως είχε γίνει με το βίντεο που υποδυόταν τον «μαέστρο» στα βοοειδή του, που άκουγαν κλασική μουσική πριν οδηγηθούν στο σφαγείο.

Ακόμη ένα περιστατικό εξελίχτηκε στη Μύκονο, όπου έξι Αμερικανοί παρήγγειλαν τους «χρυσούς» καπουτσίνο των 432 ευρώ, προκειμένου ο διάσημος Τούρκος σεφ να πάει στο τραπέζι τους.

Ο διάσημος Τούρκος σεφ δεν επισκέπτεται τραπέζια με λογαριασμό κάτω των 3.000 ευρώ

Η εν λόγω παρέα δεν είχε κάνει «μεγάλο» λογαριασμό, που να ξεπερνάει τις 3.000 ευρώ, ούτε υπήρχε κάποιος διάσημος ανάμεσά τους, οπότε ο Salt Bae δεν υπήρχε περίπτωση να πάει στο τραπέζι τους. Όταν ρώτησαν έναν σερβιτόρο τι πρέπει να κάνουν για να πάει σεφ να τους χαιρετήσει, αυτός τους πρότεινε να παραγγείλουν τον gold καπουτσίνο.

Πρόκειται για τον καφέ που όλοι ξέρουμε και έχουμε πιει, ο οποίος σε ένα πολύ καλό εστιατόριο ή καφετέρια δεν ξεπερνάει τα 8 ευρώ, με μόνη διαφορά ότι αυτός περιέχει ένα μικρό φύλο βρώσιμου χρυσού, με αποτέλεσμα αυτό το συστατικό να εκτοξεύει την τιμή του στα 72 ευρώ.

Όταν οι καφέδες σερβιρίστηκαν, ο Salt Bae έκανε την εμφάνισή του στο τραπέζι τους, κρατώντας ένα φλιτζάνι και κοιτώντας τα έξι κινητά που τον κατέγραφαν, είπε τη λέξη «Καπουτσίνο» και μετά από μερικά δευτερόλεπτα έφυγε για να πάει να κόψει μια «χρυσή» μπριζόλα, στην οποία ακολούθως έριξε το αλάτι με το γνωστό του τρόπο.

Η παρέα που τον περίμενε είχε ήδη κάνει 5.000 ευρώ λογαριασμό στο εστιατόριο, σε αντίθεση με τους έξι Αμερικανούς που είχαν ήδη ένα λογαριασμό κοντά στις 2.000 ευρώ και πλήρωσαν άλλα 432 ευρώ για να κάνει την εμφάνισή του για τέσσερα δευτερόλεπτα ο διάσημος Τούρκος σεφ.

enimerotiko.gr

Πηγή: newsone.gr