Η Abigail σηματοδότησε τον Μήνα Ευαισθητοποίησης για την Οικογενειακή Βία μιλώντας πρόσφατα για τη δική της εμπειρία.

Σε μια ειλικρινή ανάρτηση στο Instagram, η star του Little Miss Sunshine μοιράστηκε ότι «ήταν σε μια πολύ κακοποιητική σχέση για σχεδόν δύο χρόνια».

«Ως επιζήσασα ένιωσα υποχρεωμένη να γράψω λίγα λόγια για την ιστορία μου», ξεκίνησε τη δημοσίευσή της. «Όλα ξεκίνησαν τέλεια, ήμουν τόσο ερωτευμένη. Δυστυχώς, ο θύτης μου εκμεταλλεύτηκε την αθωότητα και την αφέλειά μου και η σχέση στη συνέχεια έγινε βίαιη».

Και συνέχισε:

«Με χτυπούσε σε τακτική βάση, με έκλεινε σε δωμάτια και με ανάγκαζε να προσποιούμαι ότι όλα ήταν εντάξει και φυσιολογικά, ενώ ήμουν τραυματισμένη, με τραύματα που οι περισσότεροι δεν έβλεπαν καν».

Η Abigail έγραψε ότι χρησιμοποιούσε συχνά μακιγιάζ για να κρύψει τυχόν μώλωπες στο δέρμα της, προσθέτοντας:

«Επειδή κατά κάποιο τρόπο, εξακολουθούσα να νοιάζομαι για αυτό το άτομο, οι σωματικοί τραυματισμοί συνοδεύτηκαν επίσης από μια πληθώρα καταπατήσεων, ντροπής και σκληρής λεκτικής κακοποίησης. Ένιωθα τόσο ανάξια για την αγάπη κανενός. Ένιωθα άσχημη και μισητή. Ένιωθα ότι δεν άξιζα περισσότερο από τη βρωμιά. Ήμουν σίγουρη ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με εμένα. Ότι ήμουν μια σκύλα, ένα πρόβλημα, ανόητη, άχρηστη, γελοία, υπερβολικά ευαίσθητη, παράλογη και μη ποθητή».

Η 26χρονη ηθοποιός χαρακτήρισε τα δύο χρόνια αυτής της σχέσης την «πιο μοναχική» που είχε νιώσει ποτέ πριν εκφράσει ευγνωμοσύνη στα αγαπημένα της πρόσωπα που τη βοήθησαν να φύγει από την καταχρηστική αυτή κατάσταση.

«Είμαι πολύ ευγνώμων για την υποστήριξη της οικογένειας και των φίλων μου που έπαιξαν καθοριστικό και ανεκτίμητο ρόλο βοηθώντας με να φύγω από αυτή τη φρικτή κατάσταση. Θα είμαι για πάντα υπόχρεη στους πιο κοντινούς μου ανθρώπους που όχι μόνο με βοηθούν αλλά και με ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ».

Ενώ πλέον η Abigail είναι αρραβωνιασμένη με τον Ira Kunyansky – αποκαλώντας τη σχέση τους «υπέροχη, υγιή, χαρούμενη και καταπληκτική» – παραδέχεται ότι είναι ακόμα στη διαδικασία θεραπείας, προσθέτοντας: «Εξακολουθώ να έχω κατά καιρούς εφιάλτες».

Ολοκλήρωσε το μήνυμά της μοιράζοντας λόγια ενθάρρυνσης για άλλα θύματα ενδοοικογενειακής κακοποίησης, λέγοντας ότι ελπίζει η ιστορία της «τουλάχιστον να βοηθήσει μερικούς ανθρώπους να αισθάνονται λιγότερο μόνοι».

«Αν βρίσκεστε σε μια καταχρηστική σχέση αυτή τη στιγμή, ΜΠΟΡΕΙΤΕ να βγείτε από αυτήν», έγραψε η Abigail. «Ξέρω ότι φαίνεται αδύνατο και τρομακτικό, αλλά έχεις επιβιώσει από τόσα πολλά και ΜΠΟΡΕΙΣ να επιβιώσεις φεύγοντας αν έχεις τα κατάλληλα εργαλεία και υποστήριξη».

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Abigail μιλάει για μια ευάλωτη εμπειρία στα social media. Τον Απρίλιο του 2017, Μήνας Ευαισθητοποίησης για τις Σεξουαλικές Επιθέσεις, μίλησε για σεξουαλική κακοποίηση από κάποιον που γνώριζε καλά.

«Δεν είσαι υποχρεωμένος να κάνεις σεξ με κάποιον με τον οποίο έχεις σχέση», έγραψε σε μια ανάρτησή της στο Instagram. «Το ραντεβού δεν είναι συναίνεση. Ο γάμος δεν είναι συναίνεση».

instyle.gr

Πηγή: newsone.gr