Η εκπομπή MEGA Καλημέρα συνάντησε την Αφροδίτη Λιάντου, την κούκλα πρωταγωνίστρια της αγαπημένης σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς», η οποία μίλησε για το ρόλο της, τη σχέση της με τη μητέρα της, αλλά και τη προσωπική της ζωή.

«Στο δρόμο με φωνάζουν Μυρτάλη. Γυρνάω, το έχω συνηθίσει. Θα μου πουν ότι τους αρέσει το σίριαλ και συμπάσχουν μαζί μου. Στην αρχή είχα κοινά στοιχεία με τη Μυρτάλη, αλλά σιγά – σιγά σκληραίνει γιατί έχει ζήσει πολλά. Έχει περάσει πολλές δυσκολίες, είναι λογικό να γίνεται απότομη κάποιες φορές, και πιο νευρική ίσως», ανέφερε η όμορφη ηθοποιός.

«Ο Αντρέας Γεωργίου μου έκανε την πρόταση πριν ένα χρόνο. Με πήρε στις 11 το βράδυ, ήμουν έξω, και μου είπε πως θέλει να γίνω η πρωταγωνίστρια. Έπαθα σοκ. Στο πρώτο γύρισμα ήμουν με τον Liam και υπήρχε άγχος, αλλά ήμασταν όλοι ενθουσιασμένοι. Στηρίξαμε ο ένας τον άλλο και δέσαμε αμέσως», περιέγραψε, ενώ πρόσθεσε ότι «Όταν είναι να κλάψω σκέφτομαι κάτι δυσάρεστο, τους έχω πεθάνει όλους».

«Υπάρχουν κακές κριτικές που δεν έχουν κάτι να σου προσφέρουν και αρνητικά σχόλια που μπορούν να σε βοηθήσουν. Αυτά τα ακούω, τις πικρόχολες κριτικές τις αγνοώ, είναι χάσιμο χρόνο. Στις αρχές με παρομοίαζαν με τη Μαρία την άσχημη, γιατί μεταμφιεζόμουν», είπε σχετικά με τις κριτικές που έχει δεχτεί.

«Και οι δύο γονείς μου είναι ηθοποιοί. Πάντα μου άρεσε αυτός ο χώρος. Έβλεπα τι τραβούσε η μητέρα μου και έλεγα ότι είναι πολύ δύσκολο, αλλά τώρα που το ζω βλέπω πως είναι πολύ όμορφο και δημιουργικό επάγγελμα. Η μητέρα μου μου είχε πει να μη φοβάμαι την αλλαγή, αλλά τη στασιμότητα, κάτι που με έχει βοηθήσει γενικά και στην απόφαση που πήρα τώρα για τη σειρά. Η μητέρα μου είναι αυστηρός κριτής και πάντα την ακούω», συνέχισε.

Μιλώντας για το #MeToo η ίδια είπε ότι «Είναι καλό που βγήκε ο κόσμος και μίλησε. Είναι καλό να μιλάμε και να μη φοβόμαστε. Αυτό προετοιμάζει και εμένα ψυχολογικά για πράγματα που μπορεί να έρθουν στη ζωή μου και να βρω τρόπο να τα αντιμετωπίσω σωστά. Δεν έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση, αλλά λεκτική βία έχω δεχτεί».

«Στον καρπό μου έχω κάνει τατουάζ το όνομα της μαμάς μου και ένα τριαντάφυλλο, επειδή η μαμά μου με λέει τριανταφυλλένια. Εγώ το έχω σε κόκκινο και εκείνη σε γαλάζιο. Τη μητέρα μου τη θαυμάζω. Η σύγκριση είναι λίγο άσχημο να γίνεται γιατί είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι», σημείωσε η Αφροδίτη Λιάντου.

«Στην προσωπική μου ζωή είμαι πολύ καλά. Είμαστε καιρό μαζί με έναν άνθρωπο που δεν είναι του χώρου. Για τις ερωτικές σκηνές, ο σύντροφός μου έκανε καιρό να ανεχτεί κάποια πράγματα, αλλά πλέον καταλαβαίνει ότι είναι μέρος της δουλειάς μου», ανέφερε για την προσωπική της ζωή κλείνοντας.

in.gr

Πηγή: newsone.gr