Σοκ έχει προκαλέσει στον κόσμο των social media και ειδικότερα του Instagram η γνωστοποίηση της αυτοκτονίας της 28χρονης διάσημης infuencer Lee MacMilan. H νεαρή γυναίκα έδινε εδώ και καιρό μάχη με την κατάθλιψη.

Την είδηση έφερε στο φως της δημοσιότητας ο τηλεοπτικός σταθμός KEYT-TV της Καλιφόρνια. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το σώμα της 28χρονης βρέθηκε στις γραμμές του τρένου στην περιοχή της Santa Barbara, όπου και η  Lee MacMilan αποφάσισε να ξαπλώσει για να δώσει τέλος στη ζωή της.

Το τραγικό γεγονός επιβεβαιώθηκε λίγο αργότερα από ένα ποστ που έγινε στο λογαριασμό της MacMillan, το οποίο ανακοίνωνε το θάνατό της.

Η 28χρονη ήταν γνωστή για την ιντερνετική σειρά που είχε με όνομα «Life with Lee» και στην οποία οι followers της την έβλεπαν στην καθημερινότητά της.

Σε ένα από τα βίντεο που ανέβηκαν τον Δεκέμβριο λέει πολλά… για το τρόπο που νιώθει. Σα να το έλεγε με τον τρόπο της… ότι θα φύγει μιας και δεν ένιωθε στα 28 της δημιουργική και ωφέλιμη.

Σύμφωνα, δε, με την οικογένειά της, η αυτοκτονία της ήρθε ως αποτέλεσμα της μάχης που έδινε με την κατάθλιψη, κάτι που δεν είχε γνωστοποιήσει ποτέ στους ακολούθους της.

Πηγή: newsone.gr