Άφαντος παραμένει ο Τάσος Κόπανος, ο 30χρονος ερασιτέχνης ψαράς, ο οποίος αγνοείται από το μεσημέρι της Πέμπτης, στην περιοχή του Μενιδίου Αμφιλοχίας στον Αμβρακικό Κόλπο.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, ο νεαρός επέβαινε στο ερασιτεχνικό σκάφους «ΑΓΙΟΣ» Σ.Π. 392 Α’, με ένα ακόμη άτομο, το οποίο διασώθηκε. Στις έρευνες για τον εντοπισμό του 30χρονου συμμετέχουν δύο περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., πέντε ιδιωτικά σκάφη, ένας ιδιώτης δύτης, δύο περιπολικά οχημάτα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ από ξηράς, καθώς απογειώθηκε και ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ο νεαρός μουσικός είναι γνωστός στον τόπο καταγωγής του, την Ευρυτανία, με παρουσία στο δημοτικό τραγούδι παίζοντας κλαρίνο.

agnooumenos_amfiloxhia__4_

Ο αδερφός του Στέφανος, μουσικός επίσης απηύθυνε έκκληση ακόμη και μέσω social media σε όποιον μπορεί να βοηθήσει, ενώ το ίδιο έκαναν και φίλοι του με ξεχωριστές αναρτήσεις.

«Είμαστε όλοι από πάνω. Έχω τους γονείς μου δίπλα. Δεν ξέρουμε τι έχει γινει. Το λιμενικό έχει απομακρύνει τους πάντες. Μιλήσαμε χθες το μεσημέρι. Γύρω στις τρεις η ώρα. Ας ελπίσουμε να βρεθεί. Κάνουμε έκκληση για βοήθεια. Η υποψία μου είναι ότι θα πάρει μέρες. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα».

agnooumenos_amfiloxhia__2_
agnooumenos_amfiloxhia__3_

Πηγή: newsone.gr