Ένας βράχος έκοψε τον δρόμο στα δύο στα Άγραφα. Οι κατολισθήσεις στην περιοχή είναι συνηθισμένο φαινόμενο, ιδιαίτερα έπειτα από βροχοπτώσεις τα κατολισθητικά φαινόμενα είναι συχνά.

Ωστόσο ο βράχος που έπεσε το πρωί της Παρασκευής στον δρόμο ανάμεσα σε Πρόδρομο και Κέδρα του Δήμου Αγράφων ήταν τεράστιος και έχει κάνει αδύνατη την κυκλοφορία των οχημάτων.

Ευτυχώς την ώρα της κατολίσθησης δεν περνούσε κάποιος αυτοκίνητο ή πεζός. Ενώ όπως τονίζει το ilamia.gr, κάτω από τον δρόμο βρίσκονται τα σπίτια του χωριού.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε πτώσεις μεγάλων βράχων στο Δήμο Αγράφων και σίγουρα δεν θα είναι και η τελευταία. Κι αυτή τη φορά ο Θεός έβαλε το χέρι του και δεν είχαμε διερχόμενο αυτοκίνητο και δεν έφυγε από κάτω που ήταν σπίτια. Η πέτρα προσωρινά μετακινήθηκε από συνεργείο της Περιφέρειας και υπάρχει επικοινωνία μεταξύ των χωριών. Αύριο με την Περιφέρεια θα δούμε πως θα τον μετακινήσουμε η θα σπάσουμε τον βράχο. Χρειάζεται προσοχή γιατί από κάτω είναι τα σπίτια του οικισμού Κέδρα” δήλωσε ο Δήμαρχος Αγράφων, Αλεξης Καρδαμπίκης .

enikos.gr

Πηγή: newsone.gr