Δύο εβδομάδες έχουν περάσει από την ημέρα που η Δανάη Μιχαλάκη ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της Γιώργο Παπαπαγεωργίου στη Σύρο. Το παρών στη χαρά της έδωσε σύσσωμα το καστ από τις «Άγριες Μέλισσες» και υπάρχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Όσο οι μέρες περνούν, ολοένα και εμφανίζονται περισσότερες φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου, όπως εκείνη που ανέβασε την Παρασκευή (20/8/21) ο Κωστής Σαββιδάκης. Δεν ήταν όμως μόνο αυτές οι αδημοσίευτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν.

Μετά τη φωτογραφία του Κωστή Σαββιδάκη, εμφανίστηκαν και άλλες φωτογραφίες στο Instagram από τη μέρα του γάμου της Δανάης και του Γιώργου. Όχι οι πρωταγωνιστές δεν ήταν το ζευγάρι, αλλά συμπρωταγωνιστές της Δανάης στη σειρά, οι οποίοι έδειχναν τρομερά χαρούμενοι και ευτυχισμένοι που βρισκόταν όλοι μαζί εκτός πλατό και γυρισμάτων.

Η Βίκυ Διαμαντοπούλου έκανε την ανάρτηση το απόγευμα της Κυριακής στο account της με τα likes να ξεπερνούν τα 3χιλιάδες και τα σχόλια να αναφέρουν πόσο τους έχει λείψει αυτή η παρέα των μελισσών.

Στις φωτογραφίες θα δεις τους Γιάννη Κουκουράκη, Νίκο Λεκάκη, Βίκυ Διαμαντοπούλου, Εριέττα Μανούρη, Έλλη Τρίγγου, Γιάννη Βασιλώττο, Δημήτρη Γκοτσόπουλο και Μαρία Πετεβή

in.gr

Πηγή: newsone.gr