Σοκαριστικές θα είναι οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες καθώς ο Κωνσταντής μπαίνει στο στόχαστρο του Ακύλα.

Ο Κωνσταντής και η Δρόσω περνούν για πρώτη φορά έπειτα από αρκετούς μήνες μία ευτυχισμένη περίοδο, καθώς αποφάσισαν πως πρέπει να δώσουν μία ευκαιρία στη σχέση τους. Ο Κωνσταντής, ύστερα από αυτή την επανασύνδεση, μοιάζει να είναι καλύτερα από ποτέ και να έχει αφήσει οριστικά στο παρελθόν όσα τον έβλαπταν.

Μπορεί ο Κωνσταντής και η Ζωή να διέκοψαν τις κρυφές τους συναντήσεις μετά την αποφυλάκιση του Ακύλα, ωστόσο, δεν κατάφεραν να το κρατήσουν μυστικό. Ο Ακύλας καταφέρνει να μάθει πως ο εραστής της γυναίκας του είναι ο Κωνσταντής.

Η οργή του πια είναι ανεξέλεγκτη. Τα χτυπήματα για εκείνον τις τελευταίες μέρες είναι πολλά. Από τη μία η αποκάλυψη της κρυφής ερωτικής ζωής του γιου του και από την άλλη η αθώωση του Λάμπρου στο δικαστήριο και η πανηγυρική επιστροφή του στο Διαφάνι.

Τώρα, όμως, η αποκάλυψη πως ο Κωνσταντής ήταν ο εραστής της Ζωής είναι αυτό που κάνει τον Ακύλα ακόμα πιο έξαλλο και θα δείξει ξανά το αδίστακτο πρόσωπό του και αποφασίζει να τιμωρήσει τον Σεβαστό. Με ποιον τρόπο; Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού “MYTV” για τις Άγριες Μέλισσες, δίνει εντολή θανάτου για εκείνον.

Ζητάει από τους κοντινούς του ανθρώπους να τον βγάλουν από τη μέση αδιαφορώντας για τις συνέπειες και όσα θα επακολουθήσουν στις Άγριες Μέλισσες. Άλλωστε, ξέρει πως ο Μελέτης, παρά τα όσα έχουν γίνει μεταξύ τους, βλέπει τον Κωνσταντή σαν αδελφό του και δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να του κάνει κακό.

Ο Κωνσταντής, λοιπόν, μπαίνει στο στόχαστρο του Ακύλα, ο οποίος δεν θα ηρεμήσει αν δεν πάρει εκδίκηση για την προδοσία της Ζωής.

enikos.gr

Πηγή: newsone.gr