Στις Άγριες Μέλισσες οι εξελίξεις είναι συγκλονιστικές. Στο επεισόδιο της Τετάρτης, το τηλεοπτικό κοινό παρακολούθησε τον Βόσκαρη να παίρνει επιτέλους την τιμωρία που του αξίζει.

Οι τηλεθεατές των Άγριων Μελισσών πήραν την ικανοποίησή τους

Οι άγραφοι νόμοι των φυλακών για τους βιαστές ήταν πάντοτε σκληροί και ο Βόσκαρης πήρε αυτό που του αξίζει, προκαλώντας την ικανοποίηση των τηλεθεατών των Άγριων Μελισσών, οι οποίοι περίμεναν καιρό αυτή την εξέλιξη.

Tα spoilers που ήθελαν τον Μάνο Βόσκαρη να καταδικάζεται και να τιμωρείται με τον πιο βάναυσο και απάνθρωπο τρόπο στη φυλακή, επιβεβαιώθηκαν πλήρως στις Άγριες Μέλισσες.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης που υποδύθηκε τον πιο μισητό ρόλο στις Άγριες Μέλισσες, έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας, στο επεισόδιο της Τετάρτης, όταν οδηγήθηκε στο κελί των φυλακών και αβοήθητος πήρε την τιμωρία που του άξιζε από συγκρατούμενους του.

Την ώρα λοιπόν που ο Μάνος Βόσκαρης ξαπλώνει στο κελί του, μπαίνουν μέσα τρεις συγκρατούμενοι, τους οποίους γνωρίζει, καθώς υπήρξε διευθυντής στις φυλακές της Κέρκυρας και τον ήξεραν.

Σοκαριστική η σκηνή του ευνουχισμού στης Άγριες Μέλισσες

Ο άγραφος νόμος της φυλακής μίλησε και οι κρατούμενοι έβγαλαν μαχαίρι και τον ευνούχισαν. Η σκηνή ήταν σοκαριστική, παρά τα όσα έχει κάνει και στο Twitter στήθηκε το γλέντι της δικαίωσης.

Χαρακτηριστικά είναι τα tweets των χρηστών για την τιμωρία του Βόσκαρη και το τέλος του από τις Άγριες Μέλισσες.

enimerotiko.gr

Πηγή: newsone.gr