Χαμός στο πρώτο επεισόδιο του τρίτου κύκλου της σειράς «φαινόμενο» του ΑΝΤ1 «Αγριες μέλισσες» και η «Εspresso» έχει όλες τις λεπτομέρειες.

Ενα πτώμα θα αναστατώσει το Διαφάνι και αυτό δεν είναι άλλο από το πτώμα του Λούβαρη! Γιατί ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον. Ενας άνθρωπος που έχασε τη ζωή του από τους Σεβαστούς και τους Μεγαρίτες ζητά δικαιοσύνη από τον ουρανό.

Ο θάνατος του έντιμου εισαγγελέα Αλέξη Γραμματικού θα απασχολήσει τους τηλεθεατές και στον τρίτο κύκλο της σειράς. Τι και αν «έφυγε» άδικα, στο όνομά του και στη θυσία του πολλοί θα αλλάξουν τις ζωές τους. Η Πηνελόπη, η οποία θα σπουδάσει Νομική στο Παρίσι, θα γυρίσει και θα ψάχνει τον φονιά του άνδρα της. Η τιμωρία, αργά ή γρήγορα, θα χτυπήσει την πόρτα και η θεία δίκη θα φανεί. Η κόρη του Δούκα Σεβαστού, λοιπόν, επιστρέφει στην Ελλάδα και αρχίζει την πρακτική της σε ένα δικηγορικό γραφείο.

Μια είδηση σκάει σαν βόμβα και ταράζει την ίδια και τους γύρω της. Το πτώμα του Λούβαρη εντοπίζεται. Αγρότες το βρίσκουν σε ένα χωράφι θαμμένο. Τότε είναι που η πρωταγωνίστρια ανοίγει ξανά τον φάκελο του Γραμματικού και του συναδέλφου του Ανδρεάδη.

grammatikos louvaris agries melisses 696x392 1

Οι γνώσεις της Πηνελόπης θα σταθούν σύμμαχος στην τιμωρία των ενόχων. Αλλωστε, το βράδυ που χάθηκε ο Γραμματικός «έφυγαν» ακόμη δύο ψυχές, ένας μάχιμος εισαγγελέας και ένας θαρραλέος μάρτυρας. Να θυμίσουμε ότι ο Λούβαρης είχε δει τον Δούκα στον χώρο όπου ο Θέμελης έχασε τη ζωή του, στο εργοστάσιο και είχε αποφασίσει να μιλήσει στον Γραμματικό, αφού ο δεύτερος θα τον φυγάδευε αυτόν και την οικογένειά του σε ασφαλές μέρος. Κανείς, όμως, δεν έζησε αυτό το βράδυ. Ο Αχιλλέας Μεγαρίτης και ο Μελέτης τούς σκότωσαν όλους.

agries melisses 12 1

Αλλοθι

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Σεβαστοί θα καταφέρουν να χρησιμοποιήσουν ένα πολύ καλό άλλοθι σχετικά με το πού βρίσκονταν το βράδυ για να μην καταλήξουν στα δικαστήρια και τη φυλακή. Η Πηνελόπη, μόλις αντιλαμβάνεται πως ο Μελέτης εμπλέκεται σε αυτήν την υπόθεση, θα δώσει τέλος στα όποια συναισθήματα είχε για εκείνον.

Θα μπορέσει να επιβιώσει η Πηνελόπη από τη χούντα και τα αδίστακτα σχέδια του Ακύλα για όσους μένουν στο Διαφάνι και προσπαθούν να βοηθήσουν τους αντιστασιακούς; Και ο Μελέτης, όταν δει την Πηνελόπη να κινδυνεύει, θα ταχθεί με τον Ακύλα ή θα θυσιαστεί για τον μεγάλο του έρωτα ακόμη μια φορά; Και η κόρη του Ακύλα, η οποία του έχει πάρει ερωτικά τα μυαλά, τον έχει κάνει να ξεχάσει την παλιά του αγάπη;

Η Ασημίνα, από την άλλη μεριά, δουλεύοντας ως γραμματέας στη Λάρισα, σε μια μάχιμη εφημερίδα του Πέτρου Ορφανίδη, μπορεί να μαθαίνει όσα συμβαίνουν προκειμένου να τα μεταφέρει στα αγαπημένα της πρόσωπα και να τα βοηθάει… Αυτή η δράση της, όμως, σε πόσο μεγάλο κίνδυνο θα τους βάλει όλους και ειδικά την Πηνελόπη;

Πηγή: newsone.gr