Άγριες Μέλισσες: Ανατροπές και ραγδαίες εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Η επιστροφή της Ελένης φέρνει τα πάνω κάτω στο Διαφάνι.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το «Πρωινό», οι Σεβαστοί δεν θέλουν να διώξουν από το Διαφάνι μόνο την Ελένη, θέλουν να διώξουν και την Δρόσω, γιατί φοβούνται μην αποκαλυφθεί ότι το παιδί δεν είναι της Ασημίνας. Η Μυρσίνη θα είναι εκείνη που θα της ζητήσει να φύγει από το χωριό.

Από την άλλη, ο Νικηφόρος ανακοινώνει στην Ασημίνα ότι θα επιτρέψει στην Δρόσω να βλέπει το παιδί, μια απόφαση που θα την ταράξει.

Ο Κωνσταντής θα την υπερασπιστεί μέχρι τέλους και σε μια απρόσμενη συνάντηση που θα έχουν θα της εξομολογηθεί τον έρωτά του και ότι θα την διεκδικήσει. Μάλιστα, ο Κωνσταντής θα διαλύσει τον αρραβώνα με την Δόμνα.

Παράλληλα, σύμφωνα με τα spoilers, ο Μελέτης θα προσεγγίσει την Πηνελόπη για να της εξομολογηθεί πως ακόμα τρέφει συναισθήματα για εκείνη. Αυτό θα της δημιουργήσει αναστάτωση καθώς για καιρό προσπαθούσε να τον «ξεριζώσει» από την καρδιά της.

Την ίδια στιγμή, ο Αλέξης Γραμματικός θα ανακαλύψει το κρυφό ημερολόγιο της Πηνελόπης, στο οποίο η κοπέλα γράφει για τη σχέση της με τον Μελέτηη και φυσικά εκείνος θα σοκαριστεί ανακαλύπτοντας τον απαγορευμένο έρωτά της.

 Newsbomb.gr.

Πηγή: newsone.gr