Με μεγάλη ανυπομονησία περιμένουν οι τηλεθεατές τον τρίτο κύκλο των Άγριων Μελισσών. Η σειρά εποχής του ΑΝΤ1 έριξε στις αρχές Ιουνίου αυλαία για το καλοκαίρι, ωστόσο η συγγραφή του σεναρίου για τη νέα σεζόν συνεχίζεται από την Μελίνα Τσαμπάνη και τον Πέτρο Καλκόβαλη.

Αυτό που ήδη γνωρίζουμε είναι ότι από τον Σεπτέμβρη θα δούμε νέες τοποθεσίες, καινούργια σκηνικά, αλλά και σπίτια, όπως το αγαπημένο εξοχικό των Σεβαστών στην Λάρισα, το οποίο η οικογένεια ανέφερε πολλές φορές στα προηγούμενα επεισόδια. Η σειρά θα διαδραματίζεται πλέον, μέσα στην επταετία της χούντας, με το πολιτικό πλαίσιο να επηρεάζει τις εξελίξεις των ηρώων.

Ποιες θα είναι οι τύχες των ζευγαριών; Ποιοι θα χωρίσουν και ποιοι θα παλέψουν για να είναι μαζί;

Όπως αναφέρεται στο περιοδικό «ENJOY», ο Λάμπρος και η Ελένη δεν γνωρίζουν τι τους επιφυλάσσει η άφιξη του Ακύλα Μεγαρίτη στο Διαφάνι. Ο δάσκαλος θα εξοριστεί στη Λέρο και η Ελένη θα μείνει πίσω. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν της, όμως, θα φέρει τα πάνω κάτω. Ο γιος μιας γυναίκας που είχε σταθεί πολύ στην Ελένη, επιστρέφει στο Διαφάνι και κανείς δεν ξέρει τι θα επακολουθήσει.

Ο Κωνσταντής και η Δρόσω, μετά από τόσες πικρές αλήθειες και τόσα εγκλήματα, χωρίζουν. Ο ερωτικός πόνος μέσα τους, όμως, παραμένει για να τους θυμίζει πως αυτό που είχαν δεν θα σβήσει ποτέ. Η Δρόσω θα κάνει δεσμό με κάποιον άλλον, αλλά κανείς δεν είναι Κωνσταντής και η φλόγα της για εκείνον δεν σβήνει στις Άγριες Μέλισσες.

Από την άλλη, η Πηνελόπη, στο Παρίσι, θα συνειδητοποιήσει πως ο Μελέτης ήταν το μεγάλο της λάθος και από δική της υπαιτιότητα έχασε τον Αλέξη Γραμματικό. Ο Μελέτη δεν θα την ξεχάσει, ωστόσο θα ενταχθεί στους Άβαντες που αναβιώνουν από τον Ακύλα.= Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα θα προσπαθήσουν ξανά να είναι μαζί. Φαινομενικά για χάρη του παιδιού, αλλά ουσιαστικά γιατί ο έρωτάς τους δεν έσβησε ποτέ στις Άγριες Μέλισσες. Η Ουρανία με τον Κυριάκο, όμως, θα περάσουν τεράστια κρίση. Δεν έχουν την ίδια άποψη για τη ζωή και την ίδια κουλτούρα, με τον Σαραντόπουλο να μην έχει πει την τελευταία του κουβέντα.

in.gr

Πηγή: newsone.gr