Για τον ρόλο του Προκόπη στις «Άγριες Μέλισσες», την επιτυχία που γνώρισε η σειρά αλλά και για τα επεισόδια της τρίτης σεζόν που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται τον Σεπτέμβριο, μίλησε ο Γιώργος Ηλιόπουλος.

«Θεωρώ τον εαυτό μου τρομερά τυχερό που υπάρχω σε αυτή τη δουλειά, συγκινούμαι κάθε φορά που διαβάζω το σενάριο, ενώ, όταν με σταματά ο κόσμος και μου μιλά για τη σειρά, νιώθω ευλογημένος. Για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα, είμαστε στα γυρίσματα 12-14 ώρες κάθε μέρα όλοι μας», είπε αρχικά ο κουρέας του Διαφανίου σε συνέντευξη που έδωσε στη Real.

Επίσης, αναφέρθηκε στην επόμενη σεζόν που θα δούμε τους ήρωες στην περίοδο της Δικτατορίας.

«Μπαίνουμε στην περίοδο της Χούντας. Θα ασχοληθούμε με τα πιο σκοτεινά κομμάτια της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας και ανυπομονώ να δω πώς οι συγγραφείς θα χειριστούν αυτή την περίοδο. Ο Προκόπης, ως αριστερός, θα εξοριστεί μαζί με το δάσκαλο στη Λέρο, όπου θα περάσει πολύ δύσκολα», συμπλήρωσε.

«Νιώθω μεγάλη συγκίνηση που θα μιλήσουμε γι’ αυτούς τους ανθρώπους και θα θυμίσουμε σε όλους ότι η ελευθερία δεν είναι δώρο, είναι ένα αγαθό που κερδίζεται με συνεχείς αγώνες. Ήταν προσωπικό μου στοίχημα ο ρόλος αυτός να μη γίνει καρικατούρα», κατέληξε ο Γιώργος Ηλιόπουλος.

Πηγή: newsone.gr