Μετά τη συγκλονιστικές στιγμές που έζησε στις Άγριες Μέλισσες, η Λενιώ μετά την έκτρωση στην οποία την ανάγκασε ο Βόσκαρης, εκείνη προσπαθεί να κάνει κάτι για να καλυτερεύσει η ζωή της. Ο Μιλτιάδης σοκάρει τον παπά Γρηγόρη ενώ ο η Πηνελόπη συνεχίζει να είναι στο μυαλό του Μελέτη, παρά το γεγονός ότι έχει έρθει πιο κοντά με την μητέρα του Ανέτ!

Πάρε μια γεύση απ΄όσα θα δεις το βράδυ της Παρασκευής 30/10/2020, στις Άγριες Μέλισσες στις 22.00 στον Ant1

Η Ελένη είναι αποφασισμένη να πάει σε άλλη φυλακή, με τη βοήθεια της Φωτεινής. Ο Μιλτιάδης αποκαλύπτει στον εμβρόντητο παπα-Γρηγόρη, την πραγματική αιτία όσων του συμβαίνουν.

Ο Μελέτης γνωρίζεται καλύτερα με την Ανέτ και τη ζωή της στο Παρίσι αλλά το θέμα της Πηνελόπης εξακολουθεί να είναι αγκάθι ανάμεσά τους. Ο ερχομός του Μπάμπη θα φέρει τα πάνω κάτω στην ήρεμη οικογενειακή ζωή της Ουρανίας και του Κυριάκου, καθώς απ’ ότι φαίνεται ήρθε για να μείνει.

Ο Προύσαλης παρασύρεται από τον ενθουσιασμό του Άγγελου και οργανώνουν σχέδιο εντοπισμού του Δούκα. Ο Γραμματικός όμως θα αναγκαστεί ν’ αλλάξει τις αποφάσεις του καθώς ο Σταματέλος γνωρίζει πολλές κρυφές λεπτομέρειες για το παρελθόν του.Και ο Νικηφόρος, όμως, αποφασίζει να αναλάβει δράση και ν’ ακολουθήσει τον Κωνσταντή για να βρει την κρυψώνα του πατέρα του. Ο Δούκας νιώθει, για πρώτη φορά, αδύναμος από τον πόνο που νιώθει στο στήθος και παίρνει τη δύσκολη απόφαση να κατέβει στο χωριό για βοήθεια. Ο κλοιός γύρω του στενεύει. Ποιος θα είναι αυτός που θα τον ανακαλύψει;

tlife.gr

Πηγή: newsone.gr