Οι Άγριες Μέλισσες συνεχίζουν να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και φαίνεται ότι το πρόσωπο που θα πρωταγωνιστήσει στα επόμενα επεισόδια είναι ο Μάνος Βόσκαρης, καθώς πλησιάζει το τέλος του.

Το τέλος του Βόσκαρη από τις Άγριες Μέλισσες, θα σηματοδοτήσει μια νέα αρχή για τη ζωή των πρωταγωνιστών και κυρίως της Ελένης Σταμίρη, η οποία έχει υποστεί βασανιστήρια από εκείνον.

Άριες Μέλισσες: Συνεχείς ανατροπές στη δίκη του Βόσκαρη

Η δίκη ανάμεσα στην Ελένη και τον Μάνο έχει ήδη αρχίσει και οι ανατροπές κάθε εβδομάδα θα είναι καταιγιστικές, καθώς τη μία μέρα θα δείχνει να έχει το προβάδισμα ο ένας και την επόμενη ο άλλος, καθώς τα στοιχεία και νέοι μάρτυρες θα εμφανίζονται εκεί που θα ανατρέπουν τα δεδομένα.

Άγριες Μέλισσες νέα επεισόδια

Η δίκη της χρονιάς θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, προκειμένου τα θύματα του Βόσκαρη να μπορούν να περιγράψουν πιο άνετα τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν στα χέρια του πρώην διευθυντή των φυλακών και όχι να νιώθουν μαζί με τη συναισθηματική φόρτιση που θα έχουν και τα βλέμματα του κόσμου.

Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη έχασε τον άσο που είχε στο μανίκι της

Η δίκη κεκλεισμένων των θυρών είναι μια πρόταση που έκανε ο δικηγόρος της Ελένης, ο Μιχάλης Σαράφης, γνωρίζονται πως σε καταστάσεις βιασμού το θύμα υποφέρει πολύ περισσότερο από τον θύτη στη διάρκεια της διαδικασίας. Όσον αφορά τις καταθέσεις και τους μάρτυρες, η Ελένη έχασε έναν μεγάλο άσο που είχε στο μανίκι της και αυτός δεν είναι άλλος από τη Μαρία Μαδούρου, την οποία ο Βόσκαρης φρόντισε να σκοτώσει, αφού ήταν η μοναδική που θα μπορούσε να τον «κάψει» και να τον κλείσει στη Φυλακή με τη μαρτυρία της.

Άγριες Μέλισσες νέα επεισόδια

Άγριες Μέλισσες: Ποιοι τάσσονται στο πλευρό της Ελένης και ποιοι στου Βόσκαρη

Κι αυτό γιατί η Ελένη θεωρείται φόνισσα, ενώ η Λέτα εκδιδόμενη γυναίκα, και αυτό ο Μάνος θα το χρησιμοποιήσει υπέρ του, δίνονται κυρίως έμφαση στην «ελευθέρων ηθών» ζωή της. Πλέον η Ελένη έχει λίγους ανθρώπους δίπλα της και ένας από αυτούς, που ίσως μπορέσει να τη βοηθήσει, είναι ο Λόζαρος Γκούμος που περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα έκανε ο Βόσκαρης στις κρατούμενες, από την απομόνωση και την έλλειψη τροφής μέχρι τους ξυλοδαρμούς και τους βιασμούς.

Όμως και εκεί ο Μάνος θα φροντίσει να καλύψει τον εαυτό του, καθώς θα υποστηρίξει πως ο Γκούμας τα λέει όλα αυτά γιατί τον ζήλευε που ήταν ανώτερός του. Από την άλλη, ο Μάνος έχει δικούς του μάρτυρες υπεράσπισης τον γυναικολόγο που έκανε έκτρωση στην Ελένη και όχι μόνο, αλλά και τον επιθεωρητή των φυλακών που, αν και γνωρίζει την αλήθεια, τάσσεται υπέρ του πρώην διευθυντή για να μη χάσει τη δουλειά του. Η δίκη θα αρχίσει με τις καταθέσεις του Λάμπρου και της Σοφούλας, η οποία αρχίζει να βλέπει το άλλο πρόσωπο του άντρα της και αναγκάζεται να καταθέτει το ένα ψέμα μετά το άλλο, ύστερα από απαίτηση του ίδιου και του Φωτιάδη.

Η Ελένη και τα υπόλοιπα θύματα του αδίστακτου άντρα θα αναγκαστούν να ζήσουν ξανά τις ίδιες εφιαλτικές στιγμές με το να τα περιγράψουν ενώπιον του δικαστή τα βασανιστήρια που έζησαν στα χέρια του. Τα όσα ειπωθούν θα προκαλέσουν τη φρίκη όλων! Από την άλλη ο Μάνος στηρίζεται στο γεγονός ότι η Ελένη έχει διαπράξει έγκλημα και τις περισσότερες στιγμές η ίδια θα αντιμετωπιστεί ως φόνισσα και από το ίδιο το δικαστήριο, αμφισβητώντας τα όσα καταθέτει.

Άγριες Μέλισσες νέα επεισόδια

Άγριες Μέλισσες: Ελένη και Λάμπρος απογοητεύονται με την έκβαση της δίκης

Κι ενώ η δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη, η είδηση της σύλληψης της Χοτζίδου αναπτερώνει το ηθικό τόσο της Ελένης όσο και του Βόσκαρη! Η μεν Ελένη γιατί θέλει να πιστέψει μέσα της πως έστω και την έσχατη στιγμή θα επικρατήσει η λογική στην καταζητούμενη και θα πει την αλήθεια και ο δε Βόσκαρης στο γεγονός ότι εκείνη υπήρξε βαθιά ερωτευμένη μαζί του και πως θα προσπαθήσει να τον σώσει. Και δυστυχώς οι φόβοι της Ελένης βγαίνουν αληθινοί αφού η Χατζίδου καταθέτει υπέρ του Μάνου «καίγοντας» την Ελένη, την οποία αποκαλεί ψεύτρα και διπρόσωπη. Μάλιστα δηλώνει ενώπιον όλων πως η Σταμίρη έχριζε ιδιαίτερη μεταχείριση στη φυλακή ως… ερωμένη του Μάνου Βόσκαρη! Όλα πλέον είναι εναντίον της Ελένης, η οποία μαζί με τον Λάμπρο αρχίζουν να απογοητεύονται για την έκβαση της δίκης.

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας και η Σοφούλα θα βάλουν την ταφόπλακα στην καταδίκη του

Ο Βόσκαρης ακόμα και τώρα θα απειλήσει ουκ ολίγες φορές τον Δούκα να τον βοηθήσει για να μπορέσει να γλιτώσει την καταδίκη. Ο Σεβαστός όμως συνεχίζει να αρνείται, καθώς δεν θέλει να βοηθήσει έναν βιαστή. Ακόμα και όταν ο Μάνος τον απειλήσει πως θα αποκαλύψει ότι εκείνος και σ Σέργιος σκότωσαν τον Γιώργο Σταμίρη, ο Δούκας συνεχίζει να τον αγνοεί και να αδιαφορεί βάζοντάς τόν στη θέση του! Και τελικά, όπως λένε οι πληροφορίες, ο Δούκας θα είναι εκείνος που μαζί με την Ελένη και τη Σοφούλα, η οποία θα αλλάξει τελικά στάση απέναντι στον άντρα της, θα του βάλουν την… ταφόπλακα όσον αφορά την καταδίκη του! Ο Δούκας θα παραδεχτεί στο δικαστήριο πως στο παρελθόν ο Βόσκαρης δούλευε ως επιστάτης στα κτήματα της οικογένειάς του και πως τον έδιωξε καθώς υπήρχε καταγγελία για βιασμό!

Άγριες Μέλισσες νέα επεισόδια

Τότε οι δικαστές καταλαβαίνουν πως έχουν να κάνουν μ’ έναν άρρωστο άνθρωπο που τα παιδικά του βιώματα του άφησαν σοβαρά ψυχικά τραύματα, με αποτέλεσμα να προκαλεί τον πόνο σε όποιον είναι δίπλα του. Παράλληλα και η Σοφούλα θα παραδεχτεί πως όσα είχε καταθέσει ήταν ψέματα καθώς την ανάγκαζε να το κάνει με ψυχολογική πόλεμο!

Άγριες Μέλισσες νέα επεισόδια

Αυτοκτονεί ο Μάνος Βόσκαρης στα επόμενα επεισόδια των Άγριων Μελισσών

Η ετυμηγορία των δικαστών θα είναι ομόφωνα ένοχος και ο Βόσκαρης θα οδηγηθεί στις φυλακές! Εκεί όμως θα φανεί η πραγματική του παράνοια, καθώς θα αρχίσει να βλέπει εφιάλτες και φαντάσματα από το παρελθόν με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο ψυχιατρείο! Εκεί πια ο ίδιος θα αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή του και θα κρεμαστεί στο δωμάτιο του από τα σεντόνια.

enimerotiko.gr

Πηγή: newsone.gr