Οικογενειακή τραγωδία σήμερα το απόγευμα στην Μακρινίτσα. Ενας νεαρός άνδρας είναι νεκρός μετά από άγριο αιματηρό επεισόδιο, με μαχαιρώματα, ενώ η αδελφή του είναι σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση και οι γιατροί δίνουν μάχη να την κρατήσουν στη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει ο ιστότοπος taxydromos.gr, το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε λίγη ώρα πριν τις 8 το βράδυ στο σπίτι του νέου άνδρα, στην περιοχή της Αγίας Τριάδας στην Μακρινίτσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή γυναίκα είχε μεταβεί στο σπίτι της οικογένειάς της στη Μακρινίτσα, όπου βρίσκονταν ο αδελφός της. Στο σπίτι πήγε και ο σύζυγος της γυναίκας που –άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες και ποιους λόγους – διαπληκτίστηκε με την σύζυγό του και τον αδελφό της και τους επιτέθηκε με μαχαίρι, καταφέροντάς τους μαχαιριές σε σημεία του σώματός τους.

Το άγριο επεισόδιο κατέληξε σε τραγωδία, καθώς ο νέος άνδρας, περίπου 30 ετών, έφερε μαχαιριές σε ζωτικά όργανα και κατέληξε επί τόπου.

Η αδελφή του φέρει πολύ σοβαρές μαχαιριές και είναι σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση, ενώ αυτήν την ώρα οι γιατροί δίνουν μάχη στο νοσοκομείο για να την κρατήσουν στη ζωή.

Μετά το επεισόδιο ο σύζυγος της 30χρονης μπήκε στο αυτοκίνητό του και τράπηκε σε φυγή, με κατεύθυνση σε άλλο χωριό του Πηλίου. Στην Αστυνομία σήμανε συναγερμός ο άνδρας καταδιώχθηκε από αστυνομικούς προκειμένου να συλληφθεί και έφτασαν μέχρι το σπίτι του στον Αγιο Βλάσιο, αναζητώντας τον.

Πηγή: newsone.gr