Η κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι!» βρέθηκε στο θέατρο Βρετάνια, και συνάντησε τον Αιμίλιο Χειλάκη, που πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Προδοσία».

«Είμαστε 17 χρόνια παντρεμένοι με τη γυναίκα μου. Δεν έχω εκθέσει ποτέ την προσωπική μου ζωή. Στην πανδημία μας πήρε ένας φίλος φωτορεπόρτερ να μας βγάλει φωτογραφίες με τη γυναίκα μου ενώ κάναμε γυμναστική και του είπα ναι. Αυτό είναι άλλο», ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός.

«Διαχειρίστηκα τη δημοφιλία της σειράς “Η ζωή που δεν έζησα”, αρκετά πιο σοφά γιατί ήμουν 29 χρονών τότε. Έχω πέσει στην παγίδα του ναρκισσισμού, όποιο λέει ότι δεν έχει, είναι ψέμα. Μετά διάβαζα ξανά το Σαίξπηρ και καταλάβαινα ότι δεν είμαι τίποτα», είπε για την επιτυχία που γνώρισε μέσα από την τηλεόραση.

Αναφερόμενος στο κίνημα MeToo, ο Αιμίλιος Χειλάκης τόνισε ότι «Είναι τεράστια νίκη το να βγαίνουν τα θύματα και να μιλούν. Όμως, όπου υπάρχει εξουσία υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν να επιβληθούν σεξουαλικά σε κάποιους. Οι παρενοχλήσεις δεν αφορούν μόνο στο χώρο μας, απλά το θέατρο είναι λίγο πιο φανταχτερό. Όσο πιο πολύ μιλήσουν οι άνθρωποι που έχουν δεχτεί βία, τόσο πιο γρήγορα θα καθαρίσουν τα πράγματα. Το σπουδαίο είναι ότι όποιος σκεφτεί να κάνει κάτι παρόμοιο, θα το σκέφτεται πλέον 2 κ 3 φορές».

Μιλώντας για τους δύο ηθοποιούς που έχουν προφυλακιστεί μετά τις σχετικές καταγγελίες, ο ίδιος είπε ότι «Όταν καταδικαστούν οι δύο ηθοποιοί, τότε θα μιλήσουμε για τα αδικήματά τους. Νομίζω πως δε θα είναι μόνο αυτοί οι δύο ηθοποιοί που θα έχουμε να μιλάμε για το MeToo».

Σχολιάζοντας, τέλος, τις αντιδράσεις μετά τις δηλώσεις του για τη φιλία του με το Δημήτρη Λιγνάδη, ο Αιμίλιος Χειλάκης είπε ότι «Το μίσος είναι το πιο εύκολο συναίσθημα. Αν απαντούσα στα σχόλια που δέχτηκα μετά τις δηλώσεις μου για το Δημήτρη Λιγνάδη, θα ήταν ανθρωποφαγία. Θα γινόμουν τροφή. Δεν απάντησα σε κανέναν, άστους να τρώγονται με τις σάρκες τους».

in.gr

Πηγή: newsone.gr