Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: Τα χαμόγελα, ο χορός και τα… οικογενειακά sneakers!

Μέχρι και την τελευταία στιγμή ο Άκης Πετρετζίκης κρατούσε την ημερομηνία και την τοποθεσία του γάμου του επτασφράγιστο μυστικό. Ο ίδιος που είναι ιδιαίτερα φειδωλός σε ότι έχει να κάνει με την προσωπική του ζωή αποφάσισε να γίνει πιο αποκαλυπτικός στα social media.

Μετά τον γάμο του που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα και ο ίδιος είχε ανεβάσει μια σειρά από stories πριν από λίγη ώρα ανέβασε στο Instagram του φωτογραφίες με την σύζυγό του και το γιο του από την πιο χαρούμενη και όμορφη μέρα της ζωής τους. Μάλιστα, το ζευγάρι μπήκε στο χώρο της δεξίωσης με την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ να φορά τα ίδια… sneakers με τον Ακη Πετρετζίκη, αλλά και τον γιο της Αχιλλέα!

Ο δημοφιλής σεφ βιώνει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό της Κωνσταντίνας Παπαμιχαήλ και όπως αναφέρει δεν πίστευε ποτέ πως θα νιώσει τόση ευτυχία.

«27/9/2021: Η μέρα του γάμου μας με την Κωνσταντίνα και η βάφτιση του Αχιλλεάκου μας! Δεν πίστευα ποτέ πως θα νιώσω τόση ευτυχία! Το πώς περάσαμε δεν περιγράφεται εύκολα με λόγια αλλά νομίζω πως μπορείτε να το καταλάβετε από τις φωτογραφίες! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις ευχές!», έγραψε στο κείμενο που συνόδεψε τις φωτογραφίες.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε

protothema.gr

Πηγή: newsone.gr