Ο γνωστός σεφ Άκης Πετρετζίκης, είναι από τους κατοίκους της Αττικής που έχουν μείνει χωρίς ρεύμα μετά την επέλαση της κακοκαιρίας «Μήδεια»

Η κακοκαιρία «Μήδεια» έντυσε στα λευκά όλη την Αττική ωστόσο σε αγώνα δρόμου έχουν επιδοθεί τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ ώστε να αποκαταστήσουν τα προβλήματα που προκάλεσε στην ηλεκτροδότηση.

Μέχρι αργά χθες το βράδυ, 10.000 συμπολίτες μας στην Αττική και κάτω από 3.000 στην Εύβοια παρέμεναν στο σκοτάδι σε μια ολονύκτια μάχη για να αποκατασταθούν οι βλάβες στο μεγαλύτερο τμήμα του δικτύου.

Σήμερα το πρωί, το δυναμικό του ΔΕΔΔΗΕ στην Αττική θα συνεχίσει τις προσπάθειές του να αποκατασταθούν όλες οι βλάβες, έχοντας ενισχυθεί με 25 επιπλέον συνεργεία οι οποίοι έφτασαν από την Κεντρική Ελλάδα, την Πελοπόννησο και την Ήπειρο, προκειμένου να βοηθήσουν στο να αποκατασταθούν το ταχύτερο δυνατόν οι βλάβες που δεν έχουν επιδιορθωθεί ακόμη.

Μπορεί η χιονόπτωση να σταμάτησε το απόγευμα της Τρίτης, ωστόσο τα προβλήματα παραμένουν σε περιοχές του νομού, ενώ πολλά νοικοκυριά έχουν μείνει για αρκετά 24ωρα χωρίς ρεύμα.

Ένα από αυτά είναι του Άκη Πετρετζίκη.

Ο γνωστός σεφ έχει μείνει χωρίς ρεύμα από και θέλησε με μια ανάρτηση του στο Instagram να εκφράσει τη συμπαράσταση τους σε όσους βιώνουν παρόμοιες καταστάσεις.
«Ακόμα μία μέρα χωρίς ρεύμα. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι από εδώ και πέρα ξέρουμε τι περνάνε οι άνθρωποι όταν τους κόβουν το ρεύμα μέσα στον χειμώνα. Κουράγιο στα συνεργεία που παλεύουν όλο το βράδυ για εμάς» έγραψε ο Άκης Πετρετζίκης στην ανάρτησή του.

Σε πιο πρόσφατo story του στο Instagram ο Άκης Πετρετζίκης ενημερώνει του διαδικτυακούς του φίλους πως για τρίτη μέρα η Αγία Παρασκευή αντιμετωπίζει προβλήματα με την ηλεκτροδότηση.

Πηγή: newsone.gr