Στην εκπομπή της Ελεοώρας Μελέτη ήταν σήμερα καλεσμένος ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος που έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη για τη ζωή του.

Στο πλατό του MEGA Καλημέρα βρέθηκε καλεσμένος ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος την Παρασκευή. Μέσα σε όλα, ο πρωταγωνιστής του σίριαλ «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» αναφέρθηκε στην πιο δύσκολη συνεργασία που έχει συναντήσει στην καλλιτεχνική του διαδρομή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν μπορώ να πω ότι είχα δύσκολες συνεργασίες. Ίσως μια φορά να είχα με έναν σκηνοθέτη, ο οποίος μάλλον δεν ήταν σκηνοθέτης. Παρίστανε τον σκηνοθέτη και με στρίμωχνε πάρα πολύ. Δεν μου άρεσε αυτό και δεν είχα περάσει καλά»

«Γενικά όμως δεν έχω δύσκολες συνεργασίες, είμαι εύκολος συνεργάτης. Υπάρχουν βεβαίως άνθρωποι με τους οποίους δεν θα ήθελα να συνεργαστώ ξανά».

«Όσο υπάρχουν άνθρωποι που εξουσιάζουν άλλους ανθρώπους, όταν δηλαδή συμβαίνει κατάχρηση εξουσίας μπορούν να γίνουν τέρατα» πρόσθεσε ο ηθοποιός στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Μεγάλου Καναλιού.

enimerotiko.gr

Πηγή: newsone.gr