Αρχική LIFESTYLE Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Όταν η Λένα Δροσάκη περπατούσε προς την έδρα ήταν μια...

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Όταν η Λένα Δροσάκη περπατούσε προς την έδρα ήταν μια διαδρομή προς το φως…»

63
0

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη και αναφέρθηκε στο #MeToo, τη σύζυγό του, Λένα Δροσάκη και τις καταγγελίες που έχουν γίνει στον χώρο του θεάματος.

Οηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και αρχικά, αναφέρθηκε στη σχέση του με τη σύζυγό του.

«Δεν είχα μια σταθερά πορεία πιο πριν, αλλά αυτό άλλαξε. H πατρότητα είναι ένα ταξίδι που πάει από τη μία στάση στην άλλη, δεν σταματάει. Ώρες ώρες αναρωτιέμαι, δεν περίμενα να είμαι τόσο δοσμένος σε αυτό. Από τη στιγμή που βρεθήκαμε με τη Λένα είμαστε μαζί στις χαρούμενες, στις δύσκολες, στις εύκολες στιγμές. Οι σχέσεις δοκιμάζονται καθημερινά στα δύσκολα. Στις δύσκολες στιγμές μπορεί να χάσεις τον έλεγχο. Οι γονείς δεν έχουμε γνώση για το πώς να φερθούμε στα παιδιά μας, δεν μας προετοιμάζει κάποιος γι΄ αυτό. Ο Αναστάσης αν και μικρός συναισθάνεται τη μητέρα του», είπε χαρακτηριστικά για τη Λένα Δροσάκη και τον γιο τους.

Αναφορικά με τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, όπου κατέθεσε και η σύζυγός του, είπε: «Όποιος είναι μάρτυρας σε τέτοιες δίκες δεν του επιτρέπεται να τις παρακολουθεί. Δεν ήταν σε καμία συνεδρίαση, δεν είχε την εμπειρία της δίκης που είχα εγώ. Είχε την εμπειρία του να βρίσκεται εκεί και να συμπαραστέκεται στα κορίτσια. Αν είχε αυτή την εμπειρία θα ήταν πολύ διαφορετικά για εκείνη».

Στη συνέχεια, τόνισε πως τα βήματα που έκανε η γυναίκα του προς την έδρα του δικαστηρίου ήταν «βήματα προς το φως».

«Όταν περπατούσε και πήγαινε προς την έδρα ήταν μια διαδρομή προς το φως. Αυτά τα 2,5 χρόνια κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι βάρος φέρνει ο καθένας και αν η κατάθεση αυτή είναι ξαλάφρωμα. Η Λένα στάθηκε με τόλμη και πυγμή σε όλο αυτό και είπε την αλήθεια. Το γεγονός αυτό το βίωσε και η τότε παραγωγός της, Κάτια Δανδουλάκη. Όταν παίρνεις μία θέση έχει ένα κόστος και στην καθημερινότητά σου και στη δουλειά σου», σημείωσε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

real.gr

Πηγή: newsone.gr