Ο Αλέξανδρος Παρθένης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Όλα γκουντ» και μίλησε για την προσωπική του ζωή και τα παιδιά της συντρόφου του, τα οποία νιώθει σαν δικά του παιδιά.

Ειδικότερα, το μοντέλο προσπαθούσε πάντα να κρατάει χαμηλούς τόνους και να μην εκθέτει την προσωπική του ζωή στα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, πολλές φορές δεν τα κατάφερνε και ένιωθε «εισβολή» στην ιδιωτική του ζωή.

Αυτή την περίοδο είναι τρελά ερωτευμένος με τη νέα του σύντροφο, η οποία δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της showbiz.

Ο Αλέξανδρος Παρθένης για τη γνωριμία με τη σύντροφό του

Όπως υπογράμμισε ο Αλέξανδρος Παρθένης “η Βιβή δεν είναι μέσα από τον χώρο. Γνωριστήκαμε μέσα από τα social media. Βγήκε στους προτεινόμενους φίλους, ήμουν μόνος μου και ήταν μία εντυπωσιακή γυναίκα και είδα ότι στους κοινούς μας φίλους ήταν όλη μου η οικογένεια. Η Βιβή είχε βρεθεί στον γάμο της αδερφής μου στο Λονδίνο κι εγώ για επαγγελματικούς λόγους δεν είχα βρεθεί. Εντελώς τυχαία ξεκινήσαμε μία επικοινωνία. Ήταν πολύ αστεία τα σχόλια που έκανε. Κάποια στιγμή είπαμε να βρεθούμε από κοντά. Είμαστε 5 χρόνια μαζί”.

Η σχέση του Αλέξανδρου Παρθένη με τα παιδιά της συντρόφου του

Αναφερόμενος στα παιδιά της συντρόφου του,ο Αλέξανδρος Παρθένης επεσήμανε “τα παιδιά της συντρόφου μου είναι 12 και 9. Εγώ έχω τον ρόλο του συντρόφου της μαμάς τους, ποτέ δεν θα πάρω τη θέση του μπαμπά τους. Είμαι ένας άνθρωπος που είμαι εκεί να τα μεγαλώνω, να τα νοιάζομαι, να τα τρέχω».

enimerotiko.gr

Πηγή: newsone.gr