Η δήλωση του Παύλου Χαϊκάλη ότι ανήκει στην κατηγορία ανδρών παλαιάς κοπής έχει προκαλέσει ποικίλες και έντονες αντιδράσεις. Ο Αλέξανδρος Πέρρος, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά Αγγελική μέσα από τα social media θέλησε να απαντήσει στον συνάδελφό του και να μοιραστεί μια ιστορία από μικρότερη ηλικία, όπου γοητεύτηκε από μια μαθήτριά του σε μια σχολή χορού…

Γράφει λοιπόν ο ηθοποιός στα stories του: «Ένα ωραίο απόγευμα πριν αρκετά χρόνια, 26 ήμουν θαρρώ, σε μια Σχολή Χορού στην Γλυφάδα όπου δίδασκα latin χορούς, εμφανίστηκε ένα πανέμορφο και φωτεινό κορίτσι για να κάνουμε μάθημα. Αδιανόητα γοητευμένος μετά το πέρασμα του μαθήματος πηγαίνω στη διεύθυνση της σχολής και δηλώνω ότι δεν θέλω να αναλάβω τη συγκεκριμένη μαθήτρια γιατί μου άρεσε! Πολύ! Η διεύθυνση έκανε αποδεκτό το αίτημά μου. Λίγο αργότερα με αυτή την κοπέλα αρχίσαμε να μιλάμε εκτός σχολής. Δημιουργήθηκε ένας ειλικρινής και ουσιαστικός έρωτας.

Λίγα λόγια από έναν όχι παλιάς κοπής άνδρα. Από την παλιά κοπή προσπαθούμε να γλιτώσουμε σε όλα τα επίπεδα. Η δικαιολογία του “είμαι ερωτευμένος με το θύμα” έχει ακριβώς την ίδια λογική με όσους ενοχοποιούνται και ισχυρίζονται μετά ότι ήταν ψυχικά ασθενείς για να γλιτώσουν τη μπουζού και να πάνε σε ψυχιατρική πτέρυγα».

Πηγή: newsone.gr