Η Αλεξία Κουλούρη μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» για την πορεία της στη δημοσιογραφία, τον πατέρα της, την οικογένεια Ωνάση και τον γάμο της με τον Δημήτρη Οικονόμου.

Η Αλεξία Κουλούρη μίλησε για το τρίτο βιβλίο της με τίτλο «Τατόι στιγμές ιστορίας». Πρόκειται για ένα φωτογραφικό άλμπουμ που συνοδεύεται από κείμενα και περιλαμβάνει φωτογραφίες από το αρχείο του πατέρα της, του αείμνηστου φωτορεπόρτερ Δημήτρη Κουλούρη. Οι φωτογραφίες καλύπτουν τα χρόνια από το 1963 έως το 1970.

Η ίδια ακολούθησε πολλές φορές τον πατέρα της σε φωτογραφήσεις και είχε την ευκαιρία να βρεθεί στον Σκορπιό. Μάλιστα, όταν ήταν 9 ετών βρέθηκε σε μία φωτογράφηση της Χριστίνας Ωνάση.

«Την Αθηνά Ωνάση την έχω συναντήσει πολλές φορές. Είχα κάνει την πρώτη και μοναδική συνέντευξή της», είπε.

Η Αλεξία Κουλούρη ανέφερε πως η μοναδική φωτογραφία του πατέρα της που πούλησε πολύ ήταν η Τζάκι Κένεντι γυμνή στον Σκορπιό. Τα λεφτά ήταν πολλά, επειδή όμως η φωτογραφία τραβήχτηκε επί Χούντας έπρεπε να φύγει στο εξωτερικό μέσω ατζέντη. Έτσι το μεγαλύτερο μερίδιο το έλαβαν τα περιοδικά και ο ατζέντης.

«Δεν ξεκίνησα από τη δημοσιογραφία, δεν είχα απολύτως κανένα ενδιαφέρον. Ξεκίνησα από τη γαλλική φιλολογία. Μου έχει τύχει να πάω στο στούντιο με 39 πυρετό και να πέσει στο 36 από την υπερένταση. Στη δουλειά μας δεν ήταν όλα ρόδινα, οι αρχισυντάκτες μας έχουν μιλήσει και άσχημα. Είναι η πίεση της δουλειάς, αλλά δεν ήμουν κι εγώ εύκολος άνθρωπος», είπε για την πορεία της στη δημοσιογραφία.

Με τον Δημήτρη Οικονόμου μετρούν 23 χρόνια γάμου, μία σχέση με τα πάνω της και τα κάτω της, όπως εξομολογήθηκε.

«Είναι μοιραίο να μην κουβαλήσεις τα προβλήματα της δουλειάς στο σπίτι. Όταν είχα φύγει στη Γαλλία για ρεπορτάζ τηλεφώνησαν να ακούσω τον γιο μου και με ρώτησε “δεν θα ξαναγυρίσεις ποτέ;”», είπε η Αλεξία Κουλούρη.

Πηγή: newsone.gr