Ο Αλέξης Παππάς είναι από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του φετινού Survivor. O χαρακτήρας του κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού εκνεύρισε πολλές φορές τους τηλεθεατές, ενώ το ίδιο συνέβαινε και με τους συμπαίκτες του στον Άγιο Δομίνικο.

Ο ηθοποιός, που αποτελεί πια παρελθόν από το ριάλιτι επιβίωσης, μίλησε για τους πανηγυρισμούς των Μπλε μετά την αποχώρηση του, για την ξαφνική αγάπη των Κόκκινων στον Τριαντάφυλλο αλλά και για το τι θα θυμάται από το Survivor.

«Όταν ανακοινώθηκε το όνομα μου, το βράδυ της αποχώρησης, ήταν σαν κάποιος να πάτησε το διακόπτη και να έσβησε το φως σε ένα δωμάτιο γεμάτο λάμπες. Την ίδια στιγμή, όλα τελείωσαν για μένα, ήθελα μόνο να ευχηθώ καλή δύναμη στα υπόλοιπα παιδιά. Η συμπεριφορά των υπολοίπων μπορεί να μην ήταν η πρέπουσα, αλλά εκείνη την ώρα δεν είχε νόημα να εστιάσω εκεί», είπε στον «Τηλεθεατή».

Σε ερώτηση για το πώς κρίνει την ξαφνική αγάπη όλων των Κόκκινων προς τον Τριαντάφυλλο, τον οποίο όχι μόνο είχαν απομονώσει, αλλά κάποιοι από αυτούς, όπως ο Ηλίας, μιλούσαν με τα χειρότερα λόγια γι’ αυτόν, απάντησε: «Το παιχνίδι για τον τηλεθεατή μπορεί να έχει μία διάρκεια τριών ωρών, για εμάς τους παίκτες, όμως, είχε και τις 24 ώρες της ημέρας. Αυτό σημαίνει ότι οι ισορροπίες αλλάζουν πολύ πιο γρήγορα από αυτό που μπορεί κάποιος να υπολογίζει στην αληθινή ζωή. Χαίρομαι που έχουν βελτιωθεί οι σχέσεις κάποιων παικτών».

Όσο για το ποια είναι η καλύτερη και ποια η χειρότερη ανάμνηση που κρατάει από το «Survivor»: «Η καλύτερη ανάμνηση είναι αυτή του πάρτι της ένωσης και η χειρότερη αυτή που ο Τριαντάφυλλος τιμωρήθηκε από συμπαίκτη του με το να μην του δοθεί φαγητό».

in.gr

Πηγή: newsone.gr