Ο Αλέξης Παππάς είναι και επίσημα ο επόμενος έλληνας The Bachelor, μετά την δημοσίευση της πρώτης φωτογραφίας του ριάλιτι.

Συγκεκριμένα, ο επίσημος λογαριασμός του παιχνιδιού ανάρτησε στο Instagram μία φωτογραφία, όπου κάποιος φαίνεται να κρατάει ένα τριαντάφυλλο.

Αν και το πρόσωπο δεν αποκαλύπτεται στην φωτογραφία, οι φανατικοί του Bachelor και του Survivor κατάλαβαν αμέσως για ποιον πρόκειται.

Εκείνο ωστόσο που «πρόδωσε» τον Αλέξη Παππά ήταν η μικρή χαρακτηριστική ελιά που έχει στην έξω μεριά του χεριού του.

Δείτε την φωτογραφία που ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό του ριάλιτι στο Instagram, στην οποία απεικονίζεται ο νέος… γαμπρός.

Ο Αλέξης Παππάς μετά το Survivor 4 προχώρησε άμεσα στο επόμενο επαγγελματικό του βήμα, παίρνοντας τον… ρόλο του νέου εργένη στο «Bachelor».

Ο ηθοποιός συμφώνησε με τον ALPHA, και παρά τη δέσμευση που έχει για έξι μήνες με την Acun Media, ο ίδιος δεν πτοήθηκε και έβαλε άμεσα το γαμπριάτικο κοστούμι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής, ο Αλέξης Παππάς είναι εξαιρετικός στον ρόλο του, ενώ φαίνεται πως υπάρχει μεγάλη χημεία ανάμεσα στον ίδιο και στις κοπέλες, ενώ δεν λείπουν και τα ευτράπελα.

Τις τελευταίες μέρες μάλιστα τον γύρο του διαδικτύου κάνουν spoilers σχετικά με πρόταση που έχει γίνει στην Ελευθερία Ελευθερίου για να μπει στο νέο κύκλο του The Bachelor.

Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται έντονα, η Ελευθερία Ελευθερίου δεν θα μπει μόνιμα στη βίλα, αλλά θα αρκεστεί σε μία guest εμφάνιση.

Αν αυτό επιβεβαιωθεί, αναμένουμε πώς και πώς τις μπηχτές της τραγουδίστριας προς τον εργένη, αλλά και προς τις υποψήφιες «νύφες».

Να υπενθυμίσουμε ότι κατά τη διάρκεια του τελικού του Survivor ο Τριαντάφυλλος, δημιούργησε σάλο υποστηρίζοντας πως ο Αλέξης Παππάς συνευρέθηκε ερωτικά με την Ελευθερία Ελευθερίου κατά τη διάρκεια του ριάλιτι επιβίωσης.

in.gr

Πηγή: newsone.gr