Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» την Αλίνα Κωτσοβούλου, που φέτος πρωταγωνιστεί στον «Σασμό».

Η ταλαντούχα ηθοποιός περιγράφει τα τελευταία 10 χρόνια της οικονομικής κρίσης και το πόσο την επηρέασε επαγγελματικά και προσωπικά.

«Το πέρασα δύσκολα το κομμάτι αυτό και ακόμα το περνάω. Δεν σημαίνει το ότι παίζεις σε μια σειρά, ότι λύνονται και τα θέματά σου τα οικονομικά. Οι αμοιβές είναι χαμηλές, τα γυρίσματα πολύωρα. Οι συνθήκες εργασίας δεν είναι δύσκολες. Όταν εργάζεσαι είσαι καλά, όταν δεν εργάζεσαι είναι το θέμα.

Τα χρόνια που τα πράγματα δεν ήταν καλά, έγραψα, έκανα συναυλίες, τραγούδησα, μετέφρασα, κάνω και εκφωνήσεις στο ραδιόφωνο. Μετά την έλευση ενός παιδιού παλεύεις ακόμα περισσότερο, σκέφτεσαι πιο πρακτικά κάποια πράγματα», ανέφερε η Αλίνα Κωτσοβούλου.

Επίσης, μοιράζεται αναμνήσεις από τη γιαγιά της, και συμμαθήτρια της Μαρίας Κάλλας, και μιλάει με θαυμασμό για τον άντρα και την κόρη τους.

«Η γιαγιά μου η Υπατία, ήταν συμμαθήτρια με την Μαρία Κάλλας στο Ωδείο Αθηνών… Μου έλεγε ότι η Μαρία Κάλλας φαινόταν από μικρή ότι θα γίνει μεγάλη, είχε πολύ ισχυρή προσωπικότητα».

Πώς έγινε η μετάβαση από τις «Άγριες Μέλισσες» στον «Σασμό»;

«Οι Άγριες Μέλισσες είναι μια σειρά που άλλαξε τη ροή της μυθοπλασίας. Δεν έχει σημασία που τώρα είμαι στον Σασμό, αλλά αυτά πρέπει να το πούμε… Η σειρά αυτή, άνοιξε έναν δρόμο να δούμε τα πράγματα διαφορετικά. Έβαλε ο παραγωγός το χέρι στην τσέπη, αγκάλιασε και ο τηλεθεατής το εγχείρημα και πήγε όλο πολύ καλά», είπε η Αλίνα Κωτσοβούλου η οποία έκανε το δικό της πέρασμα από τη σειρά του ANT1.

Πόσο ταυτίζεται με τον ρόλο της στη σειρά και τι θα έκανε στη θέση της;

Τέλος, την απολαμβάνουμε να τραγουδάει Edith Piaf με τη μελωδική φωνή της.

in.gr

Πηγή: newsone.gr