Η αγαπημένη τραγουδίστρια γίνεται σήμερα 68 και το γιορτάζει με μια χαμογελαστή φωτογραφία της στο Instagram όπου ευχαριστεί τους θαυμαστές της για τις πολλές ευχές για τα γενέθλιά της.

“Μπαίνοντας στο 68´λεπτό του παιχνιδιού… ευγνώμων για όλα, για όλα όσα έχω αισθανθεί … σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για τις ευχές” έγραψε η Άλκηστις στη λεζάντα της.

“Πολύχρονη, υγιής, ευτυχισμένη και με πολλές επιτυχίες πολυαγαπημένη μου Αλκηστούλα!!! Μέσα από την καρδιά μου σου εύχομαι τα καλύτερα γιατί ΤΑ ΑΞΙΖΕΙΣ !!” τόνισε μια θαυμάστρια της.

“Χρόνια πολλά αγαπημένη μας Άλκηστη, γεμάτα με νέες εμπειρίες!”, σημείωσε κάποια άλλη.

Η ερμηνεύτρια πριν λίγες μέρες ανέβασε φωτογραφίες και βίντεο από το ταξίδι της στην Αίγυπτο, το οποίο έγινε με αφορμή τη βράβευσή της από το 38ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Μεσογειακών Χωρών για τη συνολική της προσφορά στον ελληνικό πολιτισμό..

Συνόδευσε τα εντυπωσιακά στιγμιότυπα με ένα ποίημα, ενώ απόλαυσε τις πυραμίδες και τη μαγική ατμόσφαιρα της περιοχής.

“Παρούσα !!! 10 στιγμές… Διάβασα ένα ερωτικό ποίημα του Μέσου Βασιλείου της Αρχαίας Αιγύπτου του 1668 πΧ και με εντυπωσίασε. Σείστηκε η γη στο πέρασμά σου κι όπως περπάταγες τα έκανες όλα να μοιάζουν ιερά. Κι έστρεψες τα μπλε σου μάτια πάνω μου πρώτη φορά. Τι ευλογία είναι το βλέμμα σου να αξίζω. Είδα βροχή στην έρημο κι όλα τα αδύνατα να γίνονται τα είδα δυνατά. Οι προσευχές μου φέρουν όλες το όνομά σου. Πάρε με όπως λαχταρά η καρδιά σου. Ο Έρωτας ανά τις χιλιετίες… ίδιος”.

Πηγή: newsone.gr