Ο λαϊκός συνθέτης και οι τρεις σπουδαίες ερμηνεύτριες θα δώσουν δύο κοινές συναυλίες το Σεπτέμβριο

Την…Εθνική Ελλάδος του λαϊκού τραγουδιού θα υποδεχτεί σε μερικές εβδομάδες το «Άλσος». Ο πλέον διαχρονικός Έλληνας συνθέτης, ο Χρήστος Νικολόπουλος και τρεις από τις κορυφαίες γυναικείες λαϊκές φωνές, η Ελένη Βιτάλη, η Γλυκερία και η Πτσσα Παπαδοπούλου, θα συναντηθούν στην ίδια σκηνή, για δύο βραδιές, στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου στο ιστορικό καλοκαιρινό στέκι ψυχαγωγίας.

Οι τέσσερις καλλιτέχνες έχουν συνεργαστεί δισκογραφικά στο παρελθόν και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Ο Χρήστος Νικολόπουλος με την Ελένη Βιτάλη μάς έχουν χαρίσει το «Παίξε Χρήστο επειγόντως» σε στίχους του Μανώλη Ρασούλη,  με τη Γλυκερία το «Άιντε μάτια μου γλυκά» και πάλι σε στίχους Μανώλη Ρασούλη και με την Πίτσα Παπαδοπούλου το «Δεν μετανιώνω» σε στίχους του Λευτέρη Παπαδόπουλου και πολλά άλλα.

Στις δύο κοινές συναυλίες τους, ωστόσο οι τρεις σημαντικές ερμηνεύτριες δεν θα τραγουδήσουν και πολλά ακόμη αγαπημένα κομμάτια από το πλούσιο προσωπικό ρεπερτόριο του συνθέτη. Τραγούδια που έχουν σφραγίσει με τις πρώτες ερμηνείες τους ο Στέλιος Καζαντζίδης, η Χάρις Αλεξίου, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Στράτος Διονυσίου, ο Πασχάλης Τερζής αλλά και διασκευασμένα και λιγότερα γνωστά.

Πηγή: newsone.gr