«Μετά από δέκα μέρες γεμάτες με διαλέξεις για ιμάμηδες, το σεμινάριο προετοιμασίας τους στο Πόγραδετς έκλεισε με την τελετή της απονομής των πιστοποιητικών» (φωτογραφίες, επάνω και κάτω).

Χρηματοδοτείται από την Τουρκία

Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα διαλέξεων ήταν παρόντες οι ιμάμηδες που παρακολούθησαν το μάθημα, οι διδάσκοντες και οι διοργανωτές αυτής της δραστηριότητας, μεταδίδει το echedoros-a.gr, επικαλούμενο τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης.

Η τελετή έγινε παρουσία του προέδρου του Πολιτιστικού Μορφωτικού Ιδρύματος «Η ανθρωπιστική εναλλακτική και το μέλλον», Μεχντί Γκούρα, και του αντιπροέδρου του χορηγού της εκδήλωσης Menar, Μεχμέτ Νταλ.

Στην εναρκτήρια ομιλία της τελετής, ο Μεχντί Γκούρα εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στον συνεργαζόμενο οργανισμό για αυτήν την εκδήλωση, ευχαρίστησε τους ομιλητές και ευχήθηκε επιτυχία στους συμμετέχοντες του προπαρασκευαστικού και αναπτυξιακού μαθήματος.

Τα πιστοποιητικά φέρουν την αλβανική και την τουρκική σημαία, αφού το Μορφωτικό – Θρησκευτικό ίδρυμα χρηματοδοτείται από την τουρκική κυβέρνηση.

Μέρος των Παγκόσμιων «Illuminati»

Οπως αναφέρεται, επίσης, στην gazetaexpress.com, η Αλβανία έγινε επίσημα μέλος των Παγκόσμιων «Illuminati» με την ίδρυση του παραρτήματος τους στις 29 Ιανουαρίου.

Με ειδικό διάταγμα της «Μεγάλης Συνέλευσης της Αδελφότητας του Φωτός» εγκρίθηκε η ίδρυση των Illuminati στην Αλβανία, οι οποίοι πραγματοποίησαν την πρώτη τους συνεδρίαση σε πανηγυρική τελετή στο Κολλέγιο «Karl Gega», στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι από την περιοχή και τον υπόλοιπο κόσμο.

Αλβανικές προσωπικότητες, που μέχρι τώρα ήταν μέρος των παγκόσμιων Illuminati, είναι πλέον ιδρυτές και μέλη των Αλβανών Πεφωτισμένων- Illuminati.


Φωτογραφία από gazetaexpress.com

Η Στοά Karl Gega, πραγματοποιεί το όνειρο πολλών επιφανών ανθρώπων και τίμιων πατριωτών, που κατά τη διάρκεια των δεκαετιών έχουν αγωνιστεί για να φέρουν το αληθινό φως των Illuminati στην Αλβανία.

Η αποστολή της Στοάς

Η αποστολή αυτής της Στοάς είναι να συνεισφέρει περισσότερο στην ελευθερία, τη δημοκρατία, την ανάπτυξη, την ευρωατλαντική ολοκλήρωση της χώρας και την περαιτέρω προβολή της εθνικής ιστορίας και πολιτισμού μας.

Ο Karl Gega ήταν και παραμένει ένας μεγάλος Αλβανός, ένας ιδιοφυής αρχιτέκτονας και ένας πυρσός φωτός, που μας εμπνέει στο νέο μονοπάτι του Διαφωτισμού.

Στη σύνθεση των Αλβανών «πεφωτισμένων», υπάρχουν εξέχουσες προσωπικότητες που πρόσφεραν και συνεχίζουν να προσφέρουν σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, όντας υποδειγματικοί στην εφαρμογή των νόμων της χώρας και στην καλύτερη διατήρηση των οικογενειακών αξιών, σημειώνεται στο δημοσίευμα της gazetaexpress.com.

in.gr

Πηγή: newsone.gr