Στη χώρα μας έγινε ευρέως γνωστή από την τηλεοπτική σειρά, Μάγισσες, που προβαλλόταν από τη συχνότητα του Star Channel. Έκτοτε η Alyssa Milano έχει αποκτήσει δύο παιδιά, έχει λάβει μέρος σε διάφορες ταινίες και σειρές και έχει γράψει δύο βιβλία. Σε συνέντευξη της, πρόσφατα, άνοιξε την καρδιά της για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να γίνει μητέρα. Εξομολογήθηκε πως σκεφτόταν ότι το σύμπαν την τιμωρούσε για τις εκτρώσεις που έκανε στα 20 της.

«Σίγουρα είχα αυτή τη στιγμή ‘Λοιπόν, με τιμωρούν, βασικά, για τις αμβλώσεις στα 20 μου’. Δεν το είχα συνειδητοποιήσει εκείνη τη στιγμή. Χρειάστηκε λίγος χρόνος στην ψυχοθεραπεία για να συνειδητοποιήσω ότι ήταν κάτι στο οποίο υπέβαλα τον εαυτό μου», ανέφερε.

Πριν ξεκινήσει ψυχοθεραπεία, ο φόβος της τιμωρίας περνούσε συνέχεια από το μυαλό της, ακόμα και στα πρώτα χρόνια της μητρότητας.

«Ο τρόπος με τον οποίο αλληλοεπιδρούσα ή ήμουν με τα παιδιά μου – και νομίζω ότι αυτό είναι συνηθισμένο – αλλά πάντα ένιωθα: ‘Κι αν συμβεί κάτι σε αυτά τα δύο μικρά όντα που αγαπώ τόσο πολύ;’» είπε.

Η Alyssa Milano έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον σύζυγό της, David Bugliari , τον 10 ετών Dylan και την 7 ετών, Bella.

marieclaire.gr

Πηγή: newsone.gr