Ζώδια Σεπτεμβρίου: Η νέα σεζόν είναι εδώ και μαζί της έρχεται να φέρει νέο αέρα, ωστόσο για κάποια από τα 12 ζώδια φέρνει και πολλές δυσκολίες.

Η Λίτσα Πατέρα μέσα από το προφίλ που διατηρεί στο Instagram, μοιράζεται αναλυτικά τις ημερήσιες αστρολογικές της προβλέψεις. Έτσι και σήμερα, ενημέρωσε τα 12 ζώδια για όσα θα βιώσουν την πρώτη του μηνός, την ώρα που ο Κώστας Λεφάκης μίλησε για μια σε γενικές γραμμές δύσκολη εβδομάδα.

ΚΡΙΟΣ
Μπορεί να προσπαθείτε να ρυθμίσετε οικονομικά θέματα, όμως κάποια σχέδια σας πλησιάζουν την λύση.

ΤΑΥΡΟΣ
Βρίσκεστε ανάμεσα σε ένα οικονομικό σχέδιο που ή θα αποδώσει ή θα μπορούσε να είναι απατηλό. Βεβαιωθείτε για το σωστό!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Και πάλι θα σας απασχολήσει η εργασία (υγεία). Προσοχή όμως σε σχέσεις ή συνεργασίες. Θα δώσετε αγώνες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Την περίοδο αυτή δίνετε σχεδόν τα πάντα για την προσωπική σας ζωή, προσπαθώντας να αντιμετωπίσετε κάποια εμπόδια.

ΛΕΩΝ
Η οικογενειακή σας ζωή εξακολουθεί να σας απασχολεί, όμως οι γεν. το γ΄ δεκ. μπορεί να είναι πολύ κοντά στα όνειρά τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πολύ δουλειά σας περιμένει στην καθημερινή σας ζωή. Κάποιο λάθος μπορεί να γίνει, προσοχή (γεν. 11-13/9).

ΖΥΓΟΣ
Το πάθος σας για να ρυθμίσετε υποθέσεις σας οδηγεί σε επιτυχία. Μπορείτε να ελπίζετε και στην βοήθεια… άλλων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Παρά το γεγονός ότι τα προβλήματα δεν λείπουν (α’ δεκ) είναι στο χέρι σας να παραμερήσετε με την δράση σας τα θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Εξακολουθούν να σας φορτίζουν θέματα των αγαπημένων σας προσώπων. Μελετήστε τα σχέδιά σας (γεν. 9-11/12).

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα έχετε βοήθεια σε κάποια οικογενειακά θέματα τα οποία σας απασχολούν. Πρόσωπα του περιβάλλοντος σας βοηθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ένα οικονομικό θέμα θα δώσει κάποιες λύσεις, στους προβληματισμούς σας. Η διαίσθηση σας ή ένα όνειρο θα βοηθήσει τα σχέδιά σας.

ΙΧΘΥΕΣ
Τα όνειρά σας θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν. Όμως προσοχή στα βήματά σας (γεν. 10-12/3) ο Ποσειδώνας μπορεί να σας παρασύρει.

Πολύ δύσκολη εβδομάδα για Κριούς, Ταύρους, Διδύμους και ακόμη 4 ζώδια

Καλό Φθινόπωρο, καλό μήνα και όλα τα καλά. Η νέα περίοδος μας καλεί να πάρουμε τη δύναμη στα χέρια μας, ξεκαθαρίζοντας με αυτοπεποίθηση και όχι με οργή τα όρια μας. Ας αποφύγουμε το χάσιμο του μέτρου που θα μας οδηγήσει σε υπερβολές και ας σταματήσουμε να καταναλώνουμε τον εαυτό μας είτε πρακτικά, είτε λεκτικά για πράγματα τα οποία μας ανήκουν.

ΚΡΙΟΣ (21/03-20/04)

Λειτουργήστε µε τη δεύτερη σκέψη, αποφεύγοντας έτσι λάθος κινήσεις και συµπεριφορές που θα σας εκθέσουν και θα σας γεµίσουν ενοχές. Η τήρηση του µέτρου και η αποφυγή υπερβολών είναι το κλειδί. Οικογενειακά και συναισθηµατικά ζητήµατα που δεν αντιµετωπίστηκαν µε τη δέουσα ωριµότητα, δηµιουργούν εµπόδια και ανατροπές στα πλάνα σας.

AstroTip: Αναλάβετε µε ωριµότητα και ρεαλισµό την ευθύνη των λαθών σας και συντονίστε τις κινήσεις σας ρεαλιστικά προς την επίλυσή τους, µακριά από υπερβολές και άσκοπες επαναστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ (21/04-20/05)

Δεν είναι όλες οι προτάσεις που παρουσιάζονται προσοδοφόρες. Συναισθηµατικά, µην ενδώσετε σε σχέσεις που στερούνται ρεαλιστικών υποδοµών, ενώ παράλληλα µην επιχειρήσετε να προβείτε σε ατασθαλίες και εξαπατήσεις.

AstroTip: Η θετική εξέλιξη των γεγονότων εξαρτάται άµεσα από το πόσο ευέλικτοι και ικανοί θα φανείτε, ενώ η αρνητική πορεία των πραγµάτων θα µεγαλώνει, όσο εσείς θα µένετε προσκολληµένοι στα ίδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/05-20/06)

Δείξτε προσοχή σε εκκρεµότητες του παρελθόντος και αλήθειες που δεν λέγονται από µέρους σας ξεκάθαρα και είναι αυτές που οδηγούν τα πράγµατα σε εντάσεις και ρήξεις. Ξεκαθαρίστε, αρχικά µε τον εαυτό σας και έπειτα µε το περιβάλλον σας, τι πραγµατικά είναι αυτό που επιθυµείτε.

AstroTip: Kαλά θα κάνετε να εξετάσετε εκ νέου εκκρεµότητες του παρελθόντος, που χρειάζεται να αφήσετε πίσω σας, αλλά και επιλογές που σας στερούν τη δύναµη και την αυτοπεποίθησή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (21/06-22/07)

Αποδεχτείτε την πραγµατικότητα και αποφύγετε να κρυφτείτε πίσω από ρόλους και παιδικά σενάρια. Παρατηρείστε µε ανοιχτό µυαλό τα όσα συµβαίνουν και παραδεχτείτε αλήθειες, χωρίς να µένετε σε επιλογές που έχουν αποδείξει τη δυσλειτουργία τους. Θέστε ψύχραιµα όρια σε ανώριµες συµπεριφορές, δικές σας αλλά και των γύρω σας.

AstroTip: Αποφασίστε να µείνετε µε σταθερότητα στο ρόλο σας, ωριµάστε και απ-εξαρτηθείτε από κάθε είδους επιλογές που σας στερούν την αυτονοµία και τη δύναµη.

ΛΕΩΝ (23/07-22/08)

Χειριστείτε µε προσοχή και ωριµότητα δικές σας λάθος συµπεριφορές, καταρχήν παύοντας να τις επαναλαµβάνετε και στη συνέχεια απαλλάσσοντας από αυτές τη ζωή σας. Μην ενδίδετε σε υπερβολές, χαώσεις, καταχρήσεις αλλά και επικίνδυνες εξιδανικεύσεις που συχνά σας έχουν οδηγήσει σε απογοητεύσεις.

AstroTip: Η ανάγκη σας να ξεκαθαρίσετε θολές περιοχές και δυσλειτουργικές καταστάσεις σε κάθε τοµέα είναι ισχυρή. Ανώριµα πρόσωπα και επιλογές, συναισθηµατικές στρεβλώσεις αλλά και δικές σας λάθος συµπεριφορές είναι η ώρα να γίνουν παρελθόν, για να ανοίξει ο δρόµος σας προς νέες επιλογές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/08-22/09)

Δώστε προσοχή σε ευθύνες και προβλήµατα τρίτων, που σας ανάγκασαν να πάρετε λάθος δρόµο στο παρελθόν, µε αποτέλεσµα κάποια από τα οράµατα και τις προσπάθειές σας για ένα καλύτερο µέλλον να έχουν οδηγηθεί σε αποτυχία. Αισθανθείτε τους τρόπους που θα θέλατε να εξελιχθούν βασικοί τοµείς της ζωής σας.

AstroTip: Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας σάς φέρνει αντιµέτωπους µε σχέσεις και γεγονότα που χρειάζονται να µεταβούν από την ένταση στην ενότητα και τη συνεργασία. Φόβοι και συµπεριφορές αποδυνάµωσης σάς καλούν να συµφιλιωθείτε µαζί τους µε στόχο την εσωτερική αρµονία.

ΖΥΓΟΣ (23/09-22/10)

Σηµαντικά γεγονότα σάς υπενθυµίζουν ότι η αναγκαιότητα αλλαγών είναι πασιφανής. Σηµαντικό είναι να αλλάξετε αυτό που µπορεί να αλλάξει και να µην δράσετε παρορµητικά. Aφήστε πίσω ό,τι σας πληγώνει και ξεκινήστε μια νέα πορεία σε επαγγελματικά ή προσωπικά θέματα που έχουν βαλτώσει.

AstroTip: Προσβλέψτε στην τακτοποίηση ζητηµάτων που αιωρούνται. Συναισθηµατικά, επιλέξτε να µη θελήσετε να καταναλωθείτε σε ό,τι δεν είναι σε θέση να εξελιχθεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε συζητήσεις µε το σύντροφό σας, µοιράζοντας ώριµα τις ευθύνες που αναλογούν στον καθένα και επαναξιολογώντας κατά πόσο το όραµα σας συγκλίνει. Ζητήµατα που περιέχουν ένταση και αφορούν σχέσεις, συνεργασίες αλλά και τον οικογενειακό τοµέα, σας καλούν να δείτε ανώριµες συµπεριφορές που υπονοµεύουν σηµαντικές σας σχέσεις αλλά και τη δύναµη σας.

AstroTip: Στραφείτε σε νέες λύσεις ενότητας και συνεργασίας, και αποφύγετε συγκρούσεις που περιέχουν παιχνίδια εξουσίας και ανακυκλώνουν φαύλους κύκλους βίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Συναισθηµατικές σχέσεις µέσα στην οικογένεια προκαλούν τον θυµό σας. Ξεκαθαρίστε µέσα σας έως πού είστε διατεθειµένοι να στηρίξετε τους άλλους και βάλτε µε τον τρόπο σας σταδιακά τα όρια σε προσωπικές, επαγγελµατικές και κοινωνικές σχέσεις.

AstroTip: Δείξτε προσοχή σε οικονοµικά ρίσκα, µιας και αυτή την περίοδο θα χρειαστεί να παρακάµψετε αρκετές µπερδεµένες προσωπικές αλλά και οικονοµικές καταστάσεις, ώστε να µην παρακωλυθούν οι στόχοι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/01)

Μη βιαστείτε να περάσετε σε κριτική προς συνεργάτες ή κοντινά σας πρόσωπα προσπαθώντας να τους αλλάξετε, γιατί το πιο πιθανό είναι να βρεθείτε να απολογείστε για τη συµπεριφορά σας. Οικονοµικές, προσωπικές και επαγγελµατικές καταστάσεις θα βρουν λύση.

AstroTip: Με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο, προσπαθήστε να επικοινωνήσετε εγκάρδια όλα όσα σας απασχολούν, δείχνοντας µέτρο, ωριµότητα και πειθαρχία και χωρίς να µπλέκετε συναισθηµατικά µε πρακτικά ζητήµατα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/01-18/02)

Οι επόµενες µέρες σάς δηµιουργούν συναισθηµατική αναστάτωση και προκαλούν εντάσεις τόσο στα επαγγελµατικά, όσο και στα οικογενειακά σας. Δώστε προσοχή σε εξιδανικεύσεις, πλάνες και χαώσεις και χειριστείτε έξυπνα και θαρραλέα ανατροπές, αποφεύγοντας ρήξεις και αντιπαραθέσεις.

AstroTip: Η συνεργασία και η ενότητα δεν είναι πολυτέλεια αλλά ανάγκη. Αποφύγετε να πολωθείτε γύρω από πεποιθήσεις και στρεβλές απόψεις, που όσες φορές προσπαθήσατε να υλοποιήσετε σας οδήγησαν σε αποτυχία και µοναξιά.

ΙΧΘΥΕΣ (19/02-20/03)

Προσέξτε εξιδανικευµένες προσδοκίες σε σχέσεις, αλλά και σε πρακτικές σας υποθέσεις. Αναλάβετε µε ρεαλισµό και ευθύνη να βάλετε τα πράγµατα στην θέση τους, κατανοώντας πως ο µόνος που µπορούµε να αλλάξουµε είναι ο εαυτός µας. Αποφύγετε να φαντάζεστε τους άλλους όπως θέλετε εσείς, γιατί θα απογοητευθείτε από τις µεγάλες προσδοκίες σας.

AstroTip: Συλλέξτε πληροφορίες και δείτε πού έχετε ελλείψεις. Αυτό που σας έχει κουράσει ιδιαίτερα αυτή την περίοδο είναι η τάση σας να επιφορτίζεστε µε ευθύνες που δεν σας αναλογούν, αλλά και το να προσπαθείτε να βάλετε στον «ίσιο δρόµο» σηµαντικά προς εσάς άτομα.

enimerotiko.gr

Πηγή: newsone.gr