Χαρούμενη μητέρα και ταλαντούχα ηθοποιός.

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι μια σήμερα μια ευτυχισμένη γυναίκα, ωστόσο πέρασε το δικό της Γολγοθά στην αρχή της καριέρας της.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη, ανέβασε στο Instagram αυτή τη φωτογραφία στην οποία είναι τεσσάρων ετών και ενθουσίασε τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η ηθοποιός που πρώτη πριν αρκετά χρόνια είχε μιλήσει για την απαράδεκτη συμπεριφορά του Γιώργου Κιμούλη απέναντι στους ηθοποιούς, ήταν μια από τις πρωτεργάτριες του #metoo αν και κανείς τότε δεν είχε δώσει ιδιαίτερη σημασία.

Η ηθοποιός τάχτηκε υπέρ της Ζέτας Δούκα για τις καταγγελίες που έκανε σχετικά με την λεκτική αλλά και σωματική βία που άσκησε σε αυτήν ο Γιώργος Κιμούλης.

«Εγώ ήμουν ένα κορίτσι 25 χρονών, ήταν η τρίτη μου παράσταση, δεν ήμουν πρωταγωνίστρια, δεν είχα αυτή την δύναμη στο χώρο. Φοβόμουν ότι αν έβγαινα να μιλήσω και αν έκανα μια κακή αρχή στο θέατρο, μπορεί και να μην ξαναδούλευα. Και εγώ έβγαζα τα χρήματά μου για να ζήσω από αυτή τη δουλειά. Μετά τη συνεργασία μου με αυτόν τον άνθρωπο παντρεύτηκα ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα στις φωνητικές μου χορδές. Ήξερε πολύ καλά ότι εγώ για να βγάλω την παράσταση αναγκαζόμουν να κάνω ενέσεις κορτιζόνης για να βγαίνω στη σκηνή και να μιλάω. Έχω δώσει απίστευτα λεφτά σε γιατρούς για να θεραπεύσω τις φωνητικές μου χορδές. Είναι ένα πρόβλημα που με ακολουθεί ακόμα» εξομολογήθηκε η ίδια στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» στο MEGA.

Πηγή: newsone.gr