Ο Ανδρέας Φουστάνος θεωρείται ένας από τους καλύτερους χειρουργούς πλαστικούς στη χώρα μας και φέτος κλείνει 35 χρόνια στον χώρο. Ο ίδιος σε συνέντευξή του στα «Παραπολιτικά» μίλησε για την προσωπική του ζωή, αποκάλυψε αν θα έκανε τρίτο γάμο και εξήγησε γιατί είναι κατά των ενέσιµων.

Όταν μπαίνει στο χειρουργείο όπως λέει «ακούω πολλή µουσική, κυρίως λάτιν. Πάντα µου αρέσει να παίζει µουσική».

Στην προσωπική του βρίσκεται σε φάση χαλάρωσης: «Εχω κάνει τα πάντα στη ζωή µου, είµαι 71. Εχω κάνει τρέλες που κάνουν όλα τα παιδιά. Ξενύχταγα».

Λέει πως η σχέση του με τις γυναίκες είναι καλή ενώ στο ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου απαντά: « Κοίταξε, οι γάµοι είναι τυχαίοι. Ετυχαν. Βρίσκεσαι σε κάποια φάση που λες «τώρα παντρεύοµαι». Στην ουσία νοµιµοποιείς µια σχέση. Αν συνέβαινε, πιθανόν. ∆εν το προγραµµατίζω, ούτε µε ενδιαφέρει. Εχω γνωρίσει έναν άνθρωπο ο οποίος παντρεύτηκε στα 98».

35 χρόνια καριέρας στην πλαστική χερουργική

Σε άλλο σημείο αναφέρθηκε στην καριέρα του: «Κάνω αυτή τη δουλειά 35 χρόνια. Όλος ο κόσµος νοµίζει ότι στο χειρουργείο συµβαίνουν απρόοπτα. ∆εν συµβαίνουν απρόοπτα στα χειρουργεία και ειδικά στα χειρουργεία τα οποία είναι προγραµµατισµένα δεν έχεις τίποτα το απρόοπτο. Κάνεις ένα συγκεκριµένο χειρουργείο, ξέρεις τι θα κάνεις, ξέρεις πού θα πας, ξέρεις πού θα τελειώσεις, δεν έχει λοιπόν να συµβεί κάτι απρόοπτο. Απρόοπτο µπορεί να συµβεί σε ένα χειρουργείο επείγον».

Σχετικά με τη δηµοφιλέστερη πλαστική που του ζητούν ο Ανδρέας Φουστάνος απαντά: «Ο περισσότερος κόσµος, σε µένα τουλάχιστον, έρχεται για το πρόσωπο. Ζητάνε οτιδήποτε. Μπορεί να είναι ένα face lift ή µια ρινοπλαστική».

Αποκάλυψε επίσης ότι έχει τύχει να διώξει κάποιον όταν του ζητούν ακραία πράγματα: «Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν φαντασίωση ότι είναι άσχηµοι, ότι δεν είναι ωραίοι, κάτι τους φταίει στο πρόσωπό τους, ενώ είναι µια χαρά και δεν χρειάζεται να τους κάνεις τίποτα. ∆εύτερον, έρχονται πολλοί νέοι που νοµίζουν ότι έχουν γεράσει και ζητούν να κάνουν από τώρα επεµβάσεις για να προλάβουν το γήρας. Τέτοιες περιπτώσεις θα τις διώξεις».

Τα ενέσιμα δεν τα προτιμώ γιατί μπορεί να παραμορφώσουν
Μιλώντας πιο επιστημονικά εξήγησε γιατί δεν δεν προτιμά τα ενέσιμα: «Παραµόρφωση από χειρουργική είναι δύσκολο να γίνει. Παραµόρφωση µπορεί να γίνει µε τα ενέσιµα. Εγώ δεν συµφωνώ µε αυτά. ∆εν προωθώ το ενέσιµο. ∆εν µου αρέσει, γιατί παραµορφώνει. Είναι κάτι το οποίο δεν µπορείς να το ελέγξεις και γι’ αυτό πρέπει να το αποφεύγει κανείς. Βέβαια, υπάρχουν πολλοί γιατροί που ζουν από αυτό. ∆εν θα τους χαλάσουµε τη δουλειά. ∆εν µου αρέσει να αλλοιώνεις το πρόσωπο. Η χειρουργική δεν το αλλοιώνει. Εάν δεν προσέχει κάποιος και βάζει ενέσιµα φουσκώνοντας τα πρόσωπα, τα παραµορφώνει. Τώρα, το ότι υπάρχει ένας µιµητισµός, ό,τι έβαλε µια γυναίκα πάει και η άλλη να το βάλει, υπάρχει».

Όσο για αυτούς που τον πολεμούν λέει: «∆εν µε ενδιαφέρει και δεν δίνω σηµασία. Κοίταξε να δεις: Οταν ένας άνθρωπος είναι πετυχηµένος και βρίσκεται στο προσκήνιο 35 χρόνια, είναι αδύνατον να µη δεχτεί επιθέσεις. Πρέπει να βρουν κάτι να πουν. Το ότι δεν είµαι καλός πάντως δεν µπορούν να το πουν».

protothema.gr

Πηγή: newsone.gr