Καταγγελία στο FBI είχε κάνει η Angelina Jolie για το περιστατικό στο ιδιωτικό τζετ, που οδήγησε στο διαζύγιο με τον Brad Pitt. Τώρα έρχονται στη δημσιότητα φωτογραφίες από τα τραύματα που φέρεται να υπέστη η σταρ στην πτήση-θρίλερ τον Σεπτέμβριο του 2016, έπειτα από καυγά με τον πρώην σύζυγό της.

Η Jolie υπέβαλε φωτογραφίες με τους μώλωπες στο χέρι και τον αγκώνα για την έρευνα του FBI σχετικά με το περιστατικό, που οδήγησε στο τέλος του γάμου τους.

Όπως ανέφερε το Page Six, σύμφωνα με την έκθεση του FBI, η Jolie είπε στους ερευνητές ότι ο Pitt, που έπινε, της ούρλιαξε σε μια τουαλέτα στην πτήση της επιστροφής από τη Νίκαια της Γαλλίας στις ΗΠΑ.

Ισχυρίστηκε ότι ο σταρ γρονθοκόπησε το ταβάνι του αεροπλάνου τέσσερις φορές αφού της είπε “διαλύεις αυτήν την οικογένεια”. Όταν τα παιδιά ρώτησαν, “είσαι καλά, μαμά;” ο Pitt φέρεται να απάντησε: “Όχι, δεν είναι καλά, καταστρέφει αυτήν την οικογένεια, είναι τρελή”.

FBI Doc

Σε εκείνο το σημείο, σύμφωνα με την αναφορά, ένα από τα παιδιά – το όνομα του οποίου διαγράφηκε από την έκθεση – φώναξε: “Δεν είναι αυτή, είσαι εσύ, εσύ μ@@@@α!” σύμφωνα με την έκθεση. Στη συνέχεια, ο Pitt φέρεται να έτρεξε προς το παιδί, αλλά η Jolie τον συγκράτησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στην πλάτη και τον αγκώνα της.

Πηγή: newsone.gr