Το… σημαντικότερο θέμα που προέκυψε από τον σημερινό ανασχηματισμό είναι – κατά πάσα πιθανότητα- η ομοιότητα του νέου κυβερνητικού εκπρόσωπου, Χρήστου Ταραντίλη, με τον γνωστό κριτή του GNTM και σχεδιαστή ρούχων, Άγγελο Μπράτη.

Από τα πρώτα, κιόλας, λεπτά της παρουσίας του μπροστά στην κάμερα, τα σχόλια «πήραν φωτιά» στο twitter με το hashtag #ανασχηματισμός να σκαρφαλώνει στο no1 των trends. Οι χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης παρομοίασαν τον Χρήστο Ταραντίλη με τον… Άγγελο Μπράτη!

Δείτε τις φωτογραφίες των δύο ανδρών η μια δίπλα στην άλλη και… τα σχόλια δικά σας!

Τα parapolitika.gr επικοινώνησαν με τον διεθνούς φήμης σχεδιαστή, ο οποίος μιλώντας στη Σασα Σταμάτη δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Δεν νομίζω ότι μου μοιάζει. Μη του δίνετε τόσο credit ότι είναι τόσο όμορφος σαν εμένα και σeξι και γοητευτικός και έξυπνος. Δεν μοιάζουμε καθόλου. Από που μοιάζουμε; Επειδή έχει μούσια; Η μισή Ελλάδα μούσια έχει» λέει χαρακτηριστικά ο κ. Μπράτης.

«Να τον πάρετε τηλέφωνο να τον ρωτήσετε αν νοιώθει κι αυτός ΜΠΡΑΤΗΣ -boy. Αν πει ναι σημαίνει ότι είναι πολύ σωστός κυβερνητικός εκπρόσωπος αν πει όχι πρέπει να τον αλλάξουν» καταλήγει με το μοναδικό του χιούμορ.

Πηγή: newsone.gr