«Το 2021 ήταν ήδη ένας τραυματικός χρόνος για μένα και την οικογένειά μου», γράφει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της

Πολύ δύσκολος είναι ο τελευταίος καιρός για την Ανίτα Μπραντ καθώς πρόσφατα έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της πατέρας. Η γνωστή make up artist δέχεται πλήθος μηνυμάτων από τους διαδικτυακούς της φίλους, οι οποίοι στέλνουν τα συλλυπητήριά τους.

Η Ανίτα Μπραντ θέλησε να απαντήσει μέσω Instagram δημοσιεύοντας φωτογραφία του πατέρα της.

«Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για τα μηνύματα που μου έχετε στείλει, ανησυχώντας για το αν είμαι καλά αλλά και όλους όσοι εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους για τον χαμό του πατέρα μου», ανέφερε αρχικά η Ανίτα Μπραντ.

Σε άλλο σημείο πρόσθεσε για την απομάκρυνσή της από τα social media: Ξέρω ότι σας λείπω εγώ και τα βίντεό μας καθημερινά, όμως σύντομα θα ανεβάσω κάποια που έχω κάνει τις τελευταίες εβδομάδες αλλά τώρα η καρδιά μου πονάει και δεν μπορώ να ξέρω πότε και πώς θα είμαι σε θέση να καθίσω ξανά μπροστά σε κάμερα. Χρειάζομαι λίγο χρόνο να γίνω καλά, θέλω χρόνο να βάλω τα “σπασμένα μου κομμάτια” ξανά στη θέση τους. Το 2021 ήταν ήδη ένας τραυματικός χρόνος για μένα και την οικογένειά μου η οποία δεν έχει επανέλθει τελείως και προσευχόμουν στον Θεό να μην μας πάρει και άλλο μέλος της».

Πηγή: newsone.gr