Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πλημμύρισαν χθες από δυνατά μηνύματα κατά της έμφυλης βίας με αφορμή την Διεθνή Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών».

Η Άννα Μαρία Βέλλη, η οποία στο παρελθόν είχε αποκαλύψει ότι έπεσε θύμα βίας σε παλαιότερη σχέση της, δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία στην οποία φαίνονται οι μελανιές στο πρόσωπό της.

Η γνωστή Youtuber και πρώην παίκτρια του Survivor, έκανε την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και όσα έγραψε συγκλόνισαν.

“Έχω αυτή τη φωτογραφία (με άλλες που καλύτερα να μην δημοσιοποιήσω) αποθηκευμένη στα «αγαπημένα» στο κινητό μου. ΜΑ ΤΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ. Στα Αγαπημένα η φωτογραφία που δείχνει πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ. Θυμάμαι το κεφάλι μου να βρίσκει πλακάκι και μετά από δέκα λεπτά να σηκώνομαι σαστισμένη και να βλέπω αυτό στο μέτωπο μ. Η πρώτη μου σκέψη ήταν τώρα πως θα το κρύψω; Λες να έχω εσωτερική αιμορραγία; Αν πάω στο νοσοκομείο θα μάθουν όλοι πως με χτύπησε; Κι αν δεν με πιστέψουν;
Εκείνος θυμάμαι να ζητάει «συγγνώμη» μόνο αφού είδε το εξόγκωμα στο μέτωπο μου. Και «δεν θα το ξανακάνω». Το ξανάκανε! Και χειρότερα. Η βία είναι εξελικτική. Το σπρώξιμο θα γίνει χαστούκι και το χαστούκι μπουνιά και ΓΑΡΥΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΟΛΑΙΝ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ…
Μιλήστε μην φοβάστε. Μην σας νοιάζει «τι θα πει ο κόσμος». Ο κόσμος θα μάθει να λέει πως ΦΤΑΙΕΙ Ο ΘΥΤΗΣ ΠΟΤΕ ΤΟ ΘΥΜΑ αρκεί να μην φοβόμαστε να του το φωνάξουμε. ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ.
(Σκέφτηκα πολύ πριν ανεβάσω αυτή τη φωτογραφία και τελικά αποφάσισα πως άργησα κιόλας. Μόνο αν ακουστούμε θα έρθει η αλλαγή)”.

enikos.gr

Πηγή: newsone.gr