Αντώνης Κανάκης, πιστός στο τηλεοπτικό του ραντεβού με τους τηλεθεατές του Open βγήκε στον «αέρα» μαζί με τους Ράδιο Αρβύλα.

Ο παρουσιαστής μεταξύ άλλων σχολίασε τα λεγόμενα του Άρη Πορτοσάλτε για την επιστράτευση των ιδιωτών γιατρών.

Συγκεκριμένα, αφού προβλήθηκε ένα απόσπασμα εκπομπής από την προηγούμενη τηλεοπτική στέγη του Αντώνη Κανάκη, εκείνος ξέσπασε.

Ο Άρης Πορτοσάλτε, μέσα από την πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Σήμερα» εξέφρασε την έντονη ανησυχία του για το «πλεόνασμα» των γιατρών που θα υπάρχουν στα νοσοκομείο του ΕΣΥ μετά το τέλος τους εφιάλτη του κορονοϊού.

«Και ενώ σε όλο τον κόσμο, οι δημοσιογράφοι όλου του κόσμου ασκούν κριτική στις κυβερνήσεις και πιέζουν για καλύτερο σύστημα υγείας και περισσότερους γιατρούς… όχι, ο Άρης Πορτοσάλτε. Ο Άρης Πορτοσάλτε δεν θέλει γιατρούς σε αυτή την χώρα με το καταπληκτικό επιχείρημα ότι αν τελειώσει η πανδημία και μας περισσέψουν, τι θα τους κάνουμε» είπε ο Αντώνης Κανάκης και πρόσθεσε: «Δεν πειράζει ρε Άρη! Ας έχουμε πλεόνασμα. Αχρείαστοι να είναι».

Τότε ο Χρήστος Κιούσης πήρε το λόγο και σημείωσε πως: «όχι, όχι! Αστυνομικούς και δημοσιογράφους να έχουμε».
«Αστυνομικούς, ναι και δημοσιογράφους! Δηλαδή από όλα τα κακώς εννοούμενα πλεονάσματα που έχει το Δημόσιο, το πλεόνασμα των γιατρών θα μας ενοχλήσει ρε πού@τ@ μου; Πραγματικά δεν… Άσε ρε Άρη να έχουμε παραπάνω γιατρούς και άστους να κάθονται» είπε ο Αντώνης Κανάκης σε έντονο ύφος.

Πηγή: newsone.gr