Αρχική LIFESTYLE Άντζελα Γκερέκου: Μιλά για τις τελευταίες στιγμές του Τόλη Βοσκόπουλου στο νοσοκομείο...

Άντζελα Γκερέκου: Μιλά για τις τελευταίες στιγμές του Τόλη Βοσκόπουλου στο νοσοκομείο και συγκινεί

26
0

Η Άντζελα Γκερέκου προκαλεί συγκίνηση μιλώντας για τη σχέση της με τον αξέχαστο Τόλη Βοσκόπουλο ενώ αποκαλύπτει τις τελευταίες στιγμές του στο νοσοκομείο.

ΗΆντζελα Γκερέκου, καλεσμένη στην εκπομπή “Τετ α Τετ” του Τάσου Τρύφωνος, σημείωσε: “Σε καθετί μεγάλο που έκανα στη ζωή μου, μια μεγάλη αλλαγή, όπως ήταν αυτή της πολιτικής, ο Τόλης ήταν αυτός που μου έλεγε “πήγαινε, προχώρα”. Πίστευε πριν από εμένα για εμένα. Έβλεπε τι ήθελα πριν το αποφασίσω” και σε άλλο σημείο τόνισε: “

“Έδωσα τον αγώνα μου υπό αντίξοες συνθήκες και από τοπικούς παράγοντες. Ο πόλεμος ήταν ανήθικος, ήταν χυδαίος… Δεν μετάνιωσα για την ανάμιξή μου με την πολιτική Με πόνεσε η πολιτική πολύ. Πήρα πολλή αγάπη, επιβεβαίωση, πρόσφερα όσο μπορούσα, δούλεψα, είχα τις χαρές μου, αλλά είχα και πολλές λύπες. Αυτές οι λύπες και αυτός ο πόλεμος σε σημείο που η οικογένειά μου να υποφέρει πολύ… Δεν ήταν τυχαίο αυτό που συνέβη με τον Τόλη, δεν ήταν τυχαίο που έβγαλαν τα φορολογικό θέμα που το ήξεραν από την πρώτη στιγμή…” είπε μεταξύ άλλων.

real.gr

Πηγή: newsone.gr