Απόσπασμα της συνέντευξης της Ζήνας Κουτσελίνη στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια έπαιξε η Ναταλία Γερμανού στο «Καλύτερα δε γίνεται».

Η Ναταλία Γερμανού με αφορμή τις δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μίλησε για την δικιά της εμπειρία, όταν είχε συνεργαστεί και η ίδια με την ξανθιά παρουσιάστρια.

«Είναι μια σωστή τοποθέτηση της Ζήνας. Έχουν περάσει πολλά χρόνια. Αυτά όλα συνέβησαν το 2013-14. Έχουμε μια διάθεση να μένουμε σε εκείνη τη χρονιά και να λέμε για την Κωνσταντίνα… Το έκλεισε όμως με το ότι έχει αγάπη μόνο για την Κωνσταντίνα. Η Ζήνα φρόντισε να απαντήσει πως έχει μόνο αγάπη για αυτήν», δήλωσε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

«Έχουμε μια διάθεση να μένουμε σε εκείνη τη χρονιά, το 2013 και να της κουνάμε το δάχτυλο. Δεν έχω πραγματικά κανένα απολύτως αρνητικό συναίσθημα. Πέρασα μια πολύ ζορισμένη χρονιά, το έχω πάρα πολλές φορές, τελείωσε, θεωρώ ότι εξίσου ζορισμένη ήταν κι εκείνη, γιατί εισέπραττε ένα αρνητικό κλίμα από όλους εμάς. Δεν περνούσε καλά κανείς μας. Όλοι την κοιτούσαμε με μισό μάτι. Δεν κάνω την Αγία Ναταλία με το φωτοστέφανο και φύτρωσα και δυο φτερά στην πλάτη και πετάω, αλλά τα χρόνια πέρασαν. Μιλήσαμε με το κορίτσι, βγήκαμε έξω τα είπαμε. Τα λύσαμε. Ή τα λύνεις τετ α τετ ή δεν τα λες στην τηλεόραση, δεν τον νοιάζει τον κόσμο», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

enimerotiko.gr

Πηγή: newsone.gr