Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες και ηχητικά ντοκουμέντα αποκαλύφθηκαν στην δίκη της Πενέλοπε Τζάκσον που μαχαίρωσε τον σύζυγό της μέχρι θανάτου επειδή την ζήλευε παθολογικά.

Οι αστυνομικοί που έφθασαν στην συνοικία του Μπέροου, στο Σόμερσετ, της Βρετανίας, το βράδυ της 13ης του περασμένου Φεβρουαρίου είδαν τη γυναίκα που τους είχε τηλεφωνήσει πριν από λίγα λεπτά. Ήταν η Πενέλοπε Τζάκσον 66 ετών, η οποία είχε μαχαιρώσει μέχρι θανάτου τον 78χρονο σύζυγό της Ντέιβιντ Τζάκσον, πρώην αντισυνταγματάρχη του Βρετανικού Στρατού. Οι αστυνομικοί δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν αντίκρισαν μια πολύ ψύχραιμη γυναίκα η οποία δεν ενδιαφερόταν καθόλου για το γεγονός ότι ο άνδρας της ψυχορραγούσε στην κουζίνα.

Στη δίκη της ήρθαν στο φως ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από το βράδυ που αποφάσισε να μην ανεχτεί άλλο την ζήλια και την κακοποιητική συμπεριφορά του Ντέιβιντ τις οποίες δημοσίευσε η Daily Mail.

Το βίντεο από τις κάμερες καθώς και δεκαοχτώ λεπτά ηχητικού υλικού από την κλήση της στο 999 δείχνουν μια απόλυτα ήρεμη γυναίκα που ανοίγει στους αστυνομικούς φορώντας τις πιτζάμες της. «Ίσως έπρεπε να τον μαχαιρώσω κι άλλο. Ίσως πάω να του δώσω κι άλλες» ακούγεται να λέει στο τηλέφωνο, ενώ λίγο αργότερα οι αστυνομικοί την ακούν έκπληκτοι να τους λέει αν μπορούν να της φέρουν το παλτό της«Τον άφησα να ψυχορραγεί στην κουζίνα. Με λίγη τύχη δεν θα τον προλάβετε» είπε η 66χρονη.

Ο Τζάκσον ζούσε ακόμα και όταν οι αστυνομικοί ειδοποίησαν ασθενοφόρο άμεσα τους είπε ψυχρά ότι θα έπρεπε να τον είχε αποτελειώσει με περισσότερα χτυπήματα.

211119165850 ENGLAND COUPLE 3

«Ξέρω γιατί το έκανα»

Αργότερα μιλώντας στους αστυνομικούς η Πενέλοπε εξήγησε γιατί άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο και επιτέθηκε με μανία στον άνδρα της: «Το έκανα γιατί ήταν ένας επιθετικός νταής από τον οποίο ανέχτηκα αρκετά. Όταν με είδε με το μαχαίρι μου είπε ότι δεν είχα το θάρρος να το κάνω κι εγώ το έκανα ξανά και ξανά».

Όταν επιβιβάστηκε στο περιπολικό συνέχισε να μιλάει και τότε ο αστυνομικός την ενημέρωσε ότι καλό θα ήταν να μην μιλάει γιατί είναι ύποπτη δολοφονίας και εκείνη ατάραχη απάντησε: «Δεν έχω καμία πρόθεση να αρνηθώ αυτό που έκανα. Ξέρω ότι το έκανα και ξέρω γιατί το έκανα».

211119165844 ENGLAND COUPLE 4

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της κλήσης στο 999 ακούγεται να λέει: «Με απειλούσε πριν αλλά τώρα δεν θα το ξανακάνει», ενώ στο αστυνομικό τμήμα έμαθε λίγη ώρα μετά ότι ο άνδρας της κατέληξε. Τέλος παρότι αποδέχθηκε τον φόνο αρνείται την κατηγορία για δολοφονία εκ προμελέτης και στην κατάθεσή της τόνισε ότι ο πρώην στρατιωτικός την ζήλευε παθολογικά. Αποκάλυψε ότι για να τον καθησυχάσει έκανε τατουάζ στα οπίσθια, το οποίο έγραφε «Ιδιοκτησία του Ντέιβιντ Τζάκσον» κάτι το οποίο ενθουσίασε τον άνδρα της, ο οποίος όμως μετά από λίγο συνέχισε τις εκρήξεις ζήλιας που στάθηκαν η αιτία της τραγωδίας.

Πηγή: newsone.gr