Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Απίστευτο επεισόδιο στη Βουλή: Η Πιπιλή έφτασε μέχρι τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ

Απίστευτο επεισόδιο στη Βουλή: Η Πιπιλή έφτασε μέχρι τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ

52
0

«Κόκκινο» χτύπησε η ένταση στην Ολομέλεια.

Κατά τη δευτερολογία του Πρωθυπουργού υπήρξε έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα στα έδρανα των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ.

Τότε, η Φωτεινή Πιπιλή σηκώθηκε από το έδρανό της και διαμαρτυρόμενη από τον ενδιάμεσο διάδρομο έφτασε μέχρι τα αριστερά επάνω έδρανα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

Στην αίθουσα επικράτησε πανδαιμόνιο. Πυροσβεστικά λειτούργησε η παρέμβαση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου ο οποίος έφτασε στα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ και τράβηξε πίσω την κα Πιπιλή προκειμένου να εκτονωθεί η ένταση. Ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, αντίστοιχα την επανέφερε στην τάξη καλώντας την να πάει στη θέση της.

Στο περιστατικό αναφέρθηκε ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος στην έναρξη της δευτερολογίας του τόνισε ότι «η ένταση και ο διάλογος είναι εντός του πλαισίου της δημοκρατικής λειτουργίας. Θέλω να πιστεύω ότι το περιστατικό που είδαμε με την συμπαθέστατη σε εμένα βουλευτή να σηκώνεται από την θέση της και να ζητά τα ρέστα από την άλλη πλευρά δεν πρέπει να ξαναγίνει».

Σημειώνεται, ότι για το περιστατικό ευθύνεται ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Λευτέρης Αβραμάκης, ο οποίος έκανε μια χειρονομία με την οποία φέρεται να υπονοούσε ότι η Φωτεινή Πιπιλή έχει καταναλώσει αλκοόλ.

Αντίστοιχο περιστατικό είχε συμβεί ξανά με την κ. Πιπιλή, όταν ο Ηλίας Κασιδιάρης κατά τη σύσταση της Προανακριτικής Επιτροπής για την υπόθεση της Λίστας Λαγκάρντ, είχε ένα έντονο φραστικό επεισόδιο με τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, λέγοντας της «κάτσε κάτω, τι μιλάς εσύ, πάλι πιωμένη είσαι;», όπως είπε χαρακτηριστικά ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Παγάνη και της Αναστασίας Γιάμαλη στον Realfm 97,8.

real.gr

Πηγή: newsone.gr