Τη στιγμή που στο κάδρο της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται 4 άνδρες με τους οποίους η 35χρονη Έφη που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, είχε ύποπτη επικοινωνία.

Η 35χρονη Έφη που κρατείται εδώ και 6 μήνες σχεδόν στις φυλακές Ελαιώνα, κρατούσε το στόμα της κλειστό και δεν ήθελε να προχωρήσει σε απολογία.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Σάκη Κεχαγιόγλου που μίλησε στο Live News, η βιτριολίστρια αποφάσισε να απολογηθεί όμως αυτό θα αργήσει να γίνει αφού πρέπει πρώτα να γίνει άρση των μέτρων στα δικαστήρια ώστε να προχωρήσει η υπόθεση. Χωρίς να αποκαλύψει εάν η ίδια σχεδιάζει να παραδεχτει την ενοχή της, ο κ. Κεχαγιόγλου ανέφερε ότι την συμβούλευεσε να προσέχει τον εαυτό της στην φιλική αλλά και τις φιλίες που δημιουργεί εκεί, καθώς μπορεί να την βλάψουν.

Ο αγώνας και η μεγαλοψυχία της Ιωάννας

Ταυτόχρονα, η 34χρονη Ιωάννα που εξακολουθεί να ανεβαίνει τον δικό της γολγοθά, φάνηκε πρόθυμη να στηρίξει ψυχολογικά άλλους εγκαυματίες που βιώνουν τον ίδιο εφιάλτη με εκείνη. Αυτό όμως προσωρινά δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί. Αν και έχει ακόμα αρκετό δρόμο μπροστά της με χειρουργεία, αυτή την περίοδο λόγω πανδημίας, δεν μπορεί να υποβληθεί σε νέο.

Πηγή: newsone.gr