Η Ανέτ Αρτάνι μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για την σεξουαλική κακοποίηση που έζησε στην ζωή της και ανέφερε ότι αυτός ήταν ο λόγος που αποφάσισε να φύγει από την Ελλάδα.

«Ήμουν σε μια πολύ άσχημη σχέση. Δεν μπορούσα ούτε να αναπνεύσω. Φοβόμουν γενικά και ένιωθα ότι θα σκάσω. Ήθελα να φύγω και να πάω πίσω στη μάνα μου στην Αμερική. Δεν άντεχα άλλο. Εξαιτίας του δεν πάτησα πόδι στην Ελλάδα για 7 χρόνια.

Πολλοί δεν καταλαβαίνουν. Αν ήταν τόσο άσχημα, γιατί έμενες; σε ρωτάνε. Όταν ο άλλος έχει μπει μέσα στο μυαλό σου, τόσο πολύ, σε κάνει να νιώθεις ότι εσύ φταις για όλα. Αν αλλάξεις εσύ, εγώ θα είμαι καλύτερος απέναντί σου» εξομολογήθηκε.

«Η γειτόνισσα κάλεσε μία φορά την αστυνομία, γιατί εγώ δεν μπορούσα να πάρω. Χτυπούσε το κεφάλι μου κάτω στο πάτωμα. Κατάφερα και έφυγα κρυφά. Δεν είπα «γεια» κανέναν. Σε όλο το ταξίδι έκλαιγα, αλλά ένιωθα ανακούφιση που επέστρεφα στην οικογένειά μου» αναφέρει η τραγουδίστρια, όταν καλείται να θυμηθεί την κακοποιητική συμπεριφορά που βίωσε.

Η Ανέτ Αρτάνι πρόσθεσε στη συνέχεια: «Όταν πρωτοξεκίνησα στην Αμερική, γνώρισα έναν αθλητή ο οποίος έγινε μάνατζέρ μου. Έπρεπε να υπογράψω κάποια χαρτιά και πήγα σπίτι του. Και εκεί μου το άλλαξε, ήθελε άλλα πράγματα. Και ήταν ένα… γομάρι, έπαιζε μπάσκετ παλιά κι εγώ ήμουν… μισή μερίδα. Με πλησίασε και τον σταμάτησα με πολύ δύναμη από τον εαυτό μου. Με πρόσβαλε, με έφερε σε δύσκολη θέση… Με άφησε γιατί κατάλαβε ότι εγώ δεν ήθελα και φοβήθηκε και ο ίδιος ότι εγώ θα μιλήσω. Υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις που δέχτηκα βία».

pronews.gr

Πηγή: newsone.gr