Άλλη μια καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση βλέπει το φως

Άλλη μια νέα καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση βλέπει το φως της δημοσιότητας και αφορά σε γνωστό σκηνοθέτη. Ο ηθοποιός Απόστολος Καμιτσάκης ο οποίος υποδύεται τον πάτερ Δημήτριο στο «Καφέ της Χαράς» μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά για τη δική του εμπειρία σεξουαλικής παρενόχλησης από γνωστό σκηνοθέτη.

Ο Απόστολος Καμιτσάκης, όπως εξομολογήθηκε, έτυχε να ρωτήσει τον Χάρη Ρώμα για το όνομα του σκηνοθέτη και στη συνέχεια να του αποκαλύψει πως έζησε αντίστοιχο περιστατικό.

«Είχα τα αντανακλαστικά να μπορέσω να το προσπεράσω. Δεν είναι πρόσφατο, έγινε το 2017. Είχα κάποια μικρή εμπειρία από οντισιόν, αλλά ήμουν στα τελειώματα της σχολής. Πήγα, λοιπόν, στην ακρόαση για το έργο «Φρανκεστάϊν». Αυτή η ταινία ακουγόταν ότι θα γίνει πολύ καιρό… Την τραβούσε από τα μαλλιά…

Στην ακρόαση μου ζητήθηκε να πω τον μονόλογο και μετά με κάποιο τρόπο -έμμεσο- να γδυθώ ή να αυνανιστώ ή να ουρήσω σε κάποια γωνία, λέγοντας τον μονόλογο, μία συνθήκη που δεν έστεκε πουθενά. Δεν έβγαζε νόημα…

Άκουσα τι μου έλεγε, δεν του έδωσα σημασία, δεν με ανάγκασε σώνει και ντε να βγάλω τα ρούχα, αλλά μου έδινε συνέχεια αυτήν την επιλογή. Παίρνεις μιας απόφαση και λες “Δεν θα το κάνω” και τέλος. Τελείωσε η ακρόαση και έφυγα», δήλωσε μεταξύ άλλων, ο Απόστολος Καμιτσάκης.

Απόστολος Καμιτσάκης: Περιγράφει περιστατικό απρεπούς συμπεριφοράς από γνωστό σκηνοθέτη

Μάλιστα όπως είπε ο ηθοποιός ο γνωστός σκηνοθέτης τον πήρε τηλέφωνο μερικούς μήνες μετά για να πάνε για καφέ και να μιλήσουν για δουλειά. Ο Απόστολος Καμιτσάκης πήγε στο ραντεβού, ωστόσο διαπίστωσε πως και πάλι του έλεγε πράγματα που δεν έβγαζαν νόημα.

Πηγή: newsone.gr