Ποιους αλήθεια υπηρετεί ο ΓΓ του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτεμπεργκ; 

Όταν ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ φτάνει στο σημείο να υπερασπίζεται με ψέματα την Τουρκία, τότε υπάρχει μείζον θέμα με τον ίδιο τον γραμματέα. Δεν μπορεί πλέον η Ελλάδα να εμπιστεύεται για τη συγκεκριμένη θέση, έναν άνθρωπο όπως ο Στόλτενμπεργκ, ο οποίος αντί να προσπαθεί να συνετίσει την Τουρκία η οποία έχει παραβιάσει κάθε άρθρο του καταστατικού της συμμαχίας, επιδιώκει από την Ελλάδα να κάνει υποχωρήσεις και εκπτώσεις στην εθνική της κυριαρχία!

«Η Τουρκία είναι σημαντικός σύμμαχος του ΝΑΤΟ. Ξέρω ότι υπάρχουν ανησυχίες για διαφορετικά θέματα από κάποιες χώρες και εγώ έχω εκφράσει τις ανησυχίες μου για τους S-400, για την κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Συρία. Και τις εξέφρασα και στην Άγκυρα, όταν την επισκέφθηκα», δήλωσε εχθές ο Στόλτενμπεργκ σε διαδικτυακή εκδήλωση του Politico.

«Όμως, η Τουρκία είναι σημαντική. Συνορεύει με τη Συρία και έχει συμβάλει στην αντιμετώπιση του ISIS, των τζιχαντιστών. Επίσης, φιλοξενεί τέσσερα εκατομμύρια πρόσφυγες, το μεγαλύτερο αριθμό προσφύγων παγκοσμίως» συμπλήρωσε, προκαλώντας οργή όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε κάθε πολιτισμένη χώρα – μέλος της συμμαχίας, η οποία δεν έχει οικονομικά συμφέροντα στην Τουρκία.

Άπαντες γνωρίζουν ότι η Τουρκία όχι μόνο δεν αντιμετώπισε και δεν πολέμησε το ισλαμικό κράτος, αντίθετα έφτιαξε το ισλαμικό κράτος, το ενίσχυσε και το χρησιμοποιεί σε όλα τα πολεμικά μέτωπα. Ακόμα και εκτός Συρίας. Από την Λιβύη μέχρι και τον Καύκασο. Γιατί λοιπόν ο κύριος Στόλτενμπεργκ είπε ένα τέτοιο απίστευτο ψέμα για να υπερασπίσει την Τουρκία; Μήπως η συμπεριφορά του σχετίζεται με τις επαφές που είχε η κυβέρνηση του στην Νορβηγία με την τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς, η οποία και αυτή στηρίζεται από την Τουρκία;

Επιπλέον για ποιους «πρόσφυγες που φιλοξενεί η Τουρκία» μιλά ο κύριος Στόλτενμπεργκ; Για τους πρόσφυγες που ίδια δημιούργησε αποσταθεροποιώντας την Συρία; Για τους πρόσφυγες που η ίδια χρησιμοποιεί ως όπλο για να εκβιάσει την ΕΕ και όλη την πολιτισμένη ανθρωπότητα; Για τους πρόσφυγες που η ίδια πνίγει προκειμένου να δημιουργήσει τετελεσμένα στο Αιγαίο; Για τους πρόσφυγες που η ίδια εμπορεύεται ως δούλους για να γεμίσουν τα τούρκικα ταμεία με μαύρο χρήμα;

Σε κάθε περίπτωση μετά και τις χθεσινές δηλώσεις Στόλτενμπεργκ, η Ελλάδα οφείλει άμεσα να απαιτήσει την αποπομπή του. Ο ρόλος του κυρίου Στόλτεμπεργκ είναι ύποπτος.

newsbreak.gr

Πηγή: newsone.gr