Ο Άρης Σερβετάλης σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Μαριάνθη Κούνια και στο Secret, εξομολογήθηκε πως του λείπει η εκκλησία, καθώς, επίσης, θα είναι από τους τελευταίους που θα κάνουν το εμβόλιο για τον κορονοϊό.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, αν και πλήττεται ως καλλιτέχνης από το κλείσιμο των θεάτρων και των κινηματογράφων, περνάει την καραντίνα στο σπίτι του με ηρεμία και περισυλλογή.

Ειδικότερα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφέρθηκε στη στενή σχέση που διατηρεί με την εκκλησία και η οποία είναι γνωστή τα τελευταία χρόνια, καθώς είναι ένας από τους καλλιτέχνες με ισχυρό θρησκευτικό αποτύπωμα.

Άρης Σερβετάλης: Οι εκκλησίες υπάρχουν για την πνευματική τροφή, όπως τα σούπερ μάρκετ για την τροφή του σώματος

«Με το lockdown μού έχει λείψει πολύ η εκκλησία. Γιατί, όπως υπάρχουν τα σουπερμάσκετ για την τροφή του σώματος, έτσι είναι και οι εκκλησίες για την πνευματική τροφή. Και στις εκκλησίες δεν πας επειδή είσαι υγιής. Πας επειδή νοσείς πνευματικά. Θα έπρεπε να είναι ανοιχτές» σημειώνει χαρακτηριστικά ο Άρης Σερβετάλης.

Παράλληλα, ο καλλιτέχνης τοποθετήθηκε και για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. «Είμαι πολύ επιφυλακτικός, επειδή διαφημίζεται σαν σωτήρας και νομίζω πως θα είμαι από τους τελευταίους που θα το κάνουν» δηλώνει με σαφήνεια.

enimerotiko.gr

Πηγή: newsone.gr