Ο Παύλος Πολάκης να εμβολιάσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη! Μόνον έτσι θα πειστεί ο λαός ότι το εμβόλιο είναι ακίνδυνο. Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί είναι απλή και διασφαλίζει το… αδιάβλητον του εμβολιασμού.

Μια εναλλακτική πρόταση από το «Ηρεμολόγιο» της «δημοκρατίας»:

Ο Πολάκης, που είναι μεν γιατρός αλλά όχι συνδεόμενος με την κυβέρνηση ή εξαρτώμενος από αυτήν, θα επιλέξει στην τύχη μερικά φιαλίδια με το εμβόλιο της Pfizer. Στην αρχή με αυτά θα εμβολιάσει εθελοντές πολίτες, τους νεοδημοκράτες βουλευτές, υπουργούς και υφυπουργούς και το τελευταίο τεμάχιο θα το «σουτάρει» στο πρωθυπουργικό μπράτσο.

Σχετικά προτείνεται τα μέλη, οι βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να εμβολιάζονται από νεοδημοκράτη βουλευτή.

Έτσι γίνονται αυτές οι δουλειές. Ωραία και ξηγημένα. Χωρίς φίλους γιατρούς, που διαλέγουν «το τεμάχιο το καλό», έναν αντιτετανικό ορό για παράδειγμα και προσποιούνται ότι κάνουν εμβόλιο για τον κορωνοϊό στον πολιτικό φίλο τους.

Με τον Πολάκη να εμβολιάζει και τον Μητσοτάκη θα δοθεί κι ένα σημαντικό μήνυμα πολιτικού κατευνασμού και εθνικής συμφιλίωσης, καθώς και ένωσης δυνάμεων εν όψει της συνεχιζόμενης «μάχης» που δίνει το κράτος, ο στρατηγός τσέπης Χαρδαλιάς κι ο ευσυγκίνητος Τσιόδρας εναντίον του αόρατου εχθρού, του κορωνοϊού.

Η ατραξιόν θα είναι τόσο μεγάλη ώστε είναι βέβαιον πως η ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση θα σπάσει «ταμεία». Με τα διαφημιστικά πακέτα που θα εισρεύσουν στους τηλεοπτικούς σταθμούς θα μπορέσουν να επιδοτηθούν μερικές ελληνικές οικογένειες που έχουν καταστραφεί οικονομικά από τις καραντίνες και τα κλεισίματα των επιχειρήσεων.

Οπερ έδει δείξαι!

Πηγή: newsone.gr