Ο Νίκος Ξανθόπουλος περνάει δύσκολες ώρες, καθώς είναι διασωληνωμένος σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σε ιδιωτική κλινική στο Αιγάλεω, λόγω καρδιολογικών προβλημάτων.

Χθες, Πέμπτη, ο δημοσιογράφος,Τάσος Κοντογιαννίδης, επισκέφθηκε τον ηθοποιό, φωτογραφήθηκε μαζί του και δημοσίευσε το στιγμιότυπο στο προφίλ του στο facebook, συνοδευόμενο από ένα μακροσκελές κείμενο, για την κατάσταση της υγείας του ηθοποιού.

Ο Τάσος Κοντογιαννίδης για τον Νίκο Ξανθόπουλο

Ο δημοσιογράφος υπογράμμισε τα εξής: «Χθες επισκέφθηκα τον σοβαρά ασθενή σε κλινική του Αιγάλεω διασωληνομένο όπου νοσηλεύεται με καρδιολογικά και άλλα σοβαρά προβλήματα φίλο μου Νίκο Ξανθόπουλο. Βούρκωσα όταν τον είδα και προσευχήθηκα σύντομα να γίνει καλά, να βγει και με την σύζυγο του Εριφύλη που τον περιμένει καρτερικά να επιστρέψει στο σπίτι στην Παιανία, που και η ίδια πέρασε τον τελευταίο καιρό σε νοσοκομείο από ασθένεια την οποία ξεπέρασε. Εύχομαι φίλε Νίκο σύντομα να βγεις δυνατός και να νικήσεις όπως μου είχες πει πριν από καιρό όταν νοσηλευόσουν στο νοσοκομείο και σε επισκέφθηκα: «Που θα πάει Τάσο, θα την νικήσω την ασθένεια και θα γυρίσω δυνατός στο σπίτι, στη γυναίκα μου την Εριφύλη, στα παιδιά και στα εγγόνια μου δυνατός!!!» Προσεύχομαι γρήγορα να γίνεις καλά!!!
ΚΑΛΗ και ΓΡΗΓΟΡΗ ανάρρωση φίλε Νίκο!!!!».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι, η οικογένειά του είχε απευθυνθεί στο ΕΚΑΒ πριν μία εβδομάδα και εκείνη την ημέρα, αν κι εφημέρευε το νοσοκομείο Ευαγγελισμός, δεν διακομίστηκε εκεί και νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε κεντρική κλινική της Αθήνας.

Ο Νίκος Ξανθόπουλος είχε αποφασίσει ν’ απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και ζει με την οικογένειά του σε ένα κτήμα στην Παιανία.

Τον περασμένο Μάιο, η αγαπημένη του σύζυγος, Εριφύλη αρρώστησε βαριά, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο νοσοκομείο, αλλά επέστρεψε στο σπίτι μετά από μακρά νοσηλεία.

Όσοι γνωρίζουν τον ηθοποιό, επισημαίνουν πως η υγεία του κλονίστηκε από το άγχος για τη σύζυγό του.

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο Νίκος Ξανθόπουλος

Σύμφωνα αναφέρει ο Νίκος Νικόλιζας στην Espresso, ο Νίκος Ξανθόπουλος δίνει μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, έχοντας συνεχώς στο πλευρό του τα παιδιά και τα εγγόνια του.

Νίκος Ξανθόπουλος νοσοκομείο

 Enimerotiko.gr

Πηγή: newsone.gr